Μπορεί εσύ να μη θέλεις να βάζεις ταμπέλες στους ανθρώπους ή στις σχέσεις, αλλά μπορείς άραγε να ξέρεις τι ταμπέλα σου έχει βάλει ο άλλος στο μυαλό του; Γνωριστήκατε σε μπαρ ή σε κοινή παρέα, πριν καν μάθεις τα βασικά γι' αυτόν βρεθήκατε στο κρεβάτι του/σου και τελικά αποφάσισες ότι δε θες να μείνεις εκεί. Θες να βρίσκεσαι στο κρεβάτι του πιο συχνά. Και κάθε βράδυ αν γίνεται. Και μόνο εσύ. Καμία άλλη. Πουλάκι μου, θέλεις σχέση ε;

Αν ταιριάζετε πολύ, το πόσο γρήγορα βρεθήκατε γυμνοί στο κρεβάτι του δε θα έπρεπε να παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Γι' αυτό άλλωστε οι ερευνητές και οι μελετητές την ανθρώπινης συμπεριφοράς (υπάρχουν και τέτοιοι, αμέ) έχουν καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: το one night stand μπορεί να οδηγήσει σε πιο σοβαρή σχέση, ακόμη και σε γάμο. Όσο περίεργο και να σου φαίνεται, το γεγονός ότι η σεξουαλική επαφή προηγήθηκε σχεδόν ολόκληρης της σωστής γνωριμίας, δημιουργεί μια τρομερά στενή σύνδεση ανάμεσα στα δυο άτομα. Πολλές επιτυχημένες σχέσεις ξεκίνησαν, λοιπόν, κάπως έτσι και κράτησαν!

Έρευνες δείχνουν, ωστόσο, ότι το 35% των σχέσεων της μιας βραδιάς προχώρησαν σε κανονική σοβαρότατη σχέση. Καθοριστικό παράγοντα παίζει φυσικά η χημεία των ατόμων κατά τη διάρκεια της επαφής - τον τεστάρεις τον άλλο από πρώτο χέρι σου λέει. 

Με την ευχή μου, παιδιά μου!