Κάθε άνθρωπος αυτό που ζητάει στην ζωή του είναι να γεμίσει τα κενά του. Κενά ιδεατά και κενά ορατά. Ένα ορατό κενό είναι αυτό στην παλάμη του. Ψάχνει να το γεμίσει με μια άλλη παλάμη και όλα τα συμπαραμαρτούντα. Κοινώς, με έναν άλλο άντρα ή μια άλλη γυναίκα. Ο άντρας πιο συγκεκριμένα αναζητά αυτό που θα του γεμίσει την παλάμη χωρίς να υπερχειλίζει. Για να στο κάνω πιο λιανά δεν ψάχνει τα ξερακιανά, αλλά τα τροφαντά και τις νταρντάνες. Στον κοινό μας κώδικα έχουμε μια χαρακτηριστική ατάκα: Άμα η γυναίκα στο κρεβάτι κάνει κρακ κρακ αντί για πλαφ πλαφ, δεν λέει. Ακούγεται κυνικό, σεξιστικό, ό,τι θες πες, αλλά είναι η αλήθεια. Μια τίμια αλήθεια από μέρους μας. Εννοείται πως για όλα υπάρχει η εξαίρεση.

Γι΄αυτό λοιπόν εσείς που έχετε λίγα κιλάκια παραπάνω να ξέρετε ότι έχετε ταυτόχρονα και ένα πλεονέκτημα έναντι των γυναικών που είναι αδύνατες και κατά τα πρότυπα της εποχής ωραίες. Το σεξ. Υπερτερείτε για 6 λόγους.

1. Κάλυψη διαφοράς. Επειδή έχετε μέσα σας κάτι που σας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μειονεκτείτε προσπαθείτε να καλύψετε αυτή την διαφορά με μεγαλύτερη προσφορά και διάθεση στο σεξ. Γίνεστε kinky πιο εύκολα αν δείτε ότι ο άλλος γουστάρει το σώμα σας. Αν θέλετε τη γνώμη μου, αλλάξτε άποψη για τον εαυτό σας, αλλά κρατήστε ακέραια την σεξουαλική συμπεριφορά του δούναι.

2. Ένας άντρας ελκύεται πιο εύκολα. Γιατί νομίζετε ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι η πιο ένοχη απόλαυση στις φαντασιώσεις μας; Υπάρχει και ψυχολογικό background. Στο υποσυνείδητο τους μια γυναίκα με καμπύλες κουμπώνει στην εικόνα της γυναίκας που θα γεννήσει τα παιδιά τους. Μεγαλύτερη λεκάνη=ιδανική μητέρα των παιδιών. Και δεν είναι μόνο η γέννα, αλλά και η ανατροφή. Μια νταρντάνα θα ταΐσει καλύτερα το παιδί λόγω μεγαλύτερου στήθους.

3. Μεγαλύτερη επιφάνεια. Όταν το σώμα εκτείνεται σε μεγαλύτερες διαστάσεις αυτό σημαίνει ότι κατά την σεξουαλική επαφή θα υπάρχει αναπήδηση και ταρακούνημα. Αυτή η εικόνα, ιδίως στην περιοχή του στήθους και των οπισθίων δημιουργεί μια μεγαλύτερη διέγερση στον εγκέφαλο που δίνει σήμα στο κάτω κεφάλι. (ΑΝΑΒΟΥΝ ΛΑΜΠΑΚΙΑ)

4. Αυτοπεποίθηση στα ύψη. Την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ ρίξτε μια ματιά στις γκριμάτσες του φίλου σας. Είμαι βέβαιος ότι το πρόσωπο του θα είναι ο ορισμός της ικανοποίησης και της ηδονής. Να πιάνει κάτι που γεμίζει τα κενά του είναι βγαλμένο από τις πιο τρελές ονειρώξεις. Ε αυτό και μόνο δε σας κάνει να νιώθετε ιδιαίτερες;

5. Έχετε καλύτερη εφαρμογή σε συγκεκριμένες στάσεις. Ταυτόχρονα είστε και λιγότερο επικίνδυνες κατά την διείσδυση αφού στην επαφή του μπρος-πίσω ο παρτενέρ σας πέφτει πάνω στο μαξιλαράκι και όχι στο σκληρό "δάπεδο".

6. Δημιουργείτε αυτοπεποίθηση και στον σύντροφο σας. Ειδικά την πρώτη φορά, αφού δει πόσο ακομπλεξάριστες είστε στο να εκτεθείτε γυμνές σε έναν άλλον, θα νιώσει κι εκείνος μεγαλύτερη σιγουριά και άνεση.