Αν αυτό το κείμενο το δει κάποιος νομοθέτης θα διατάξει να με δικάσουν για παρακίνηση σε προσβολή της δημοσίας αιδούς. Οπότε αρχικά εκτίμησε τον κίνδυνο στον οποίο μπαίνω για να σε ενημερώσω. Να σε διαφωτίσω καλύτερα. 

Γενικότερα πάμπολλες έρευνες έχουν βγει γύρω από το σεξ. Αυτή όμως από την οποία θα ήθελα να ξετυλίξω το κουβάρι της πληροφόρησης και να καταπιαστώ είναι αυτή που αναφέρει ότι το 70% των ερωτηθέντων ανδρών και γυναικών θέλει να κάνει ή έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο. Το υπόλοιπο 30% πρέπει να ήταν από 65 χρονών και πάνω. Αυτή η γοητεία που ασκεί το παράνομο και το απόκρυφο δεν θα πάψει ποτέ να προκαλεί φαντασιώσεις και παραισθήσεις.

Επειδή όμως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σε φάση "ναι ρε, εννοείται, πάμε τώρα στις τουαλέτες να το κάνουμε. Έχω 20 λεπτά όμως γιατί έχω ραντεβού για σεξ στο ασανσέρ με τον Τάσο", μπορώ να καταλάβω ότι δεν σου είναι και τόσο εύκολο, ω φανατική αναγνώστρια (εσύ η μία που με διαβάζεις), να φτάσεις από την θεωρία στην πράξη. Κάθε πράγμα όμως δεν είναι από 0 σε 10. Υπάρχει το σταδιακό. Και αυτό είναι πάντα πιο εύκολο και διαχειρίσιμο. Σταδιακά για παράδειγμα είναι τα εξής μέρη που μπορείς να το δοκιμάσεις:

1.Μια μεγάλη συναυλία. Με 40.000 κόσμο σε μια αρένα να είναι πολύ κολλητά ο ένας στον άλλον μπορείς να το κάνεις με τον φίλο σου και να μην το καταλάβει κανείς. Μπορείτε να το κάνετε και αφού αδειάσει και κλείσουν τα φώτα. Κι αν στην Ελλάδα σου κάθεται πολύ ανοίκειο, στο εξωτερικό αυτά γίνονται σωρηδόν.

2. Η τουαλέτα σε καμμένο μπαρ. Σε κανονικά μπαρ και κλαμπ ο κόσμος πηγαινόερχεται διαρκώς. Επίσης υπάρχει και η καθαρίστρια που δεν επιτρέπει τέτοια. Σε ένα μπαρ μικρό όμως με λίγους θαμώνες όλα είναι πιο εύκολα. Extra tip: Αν πάτε στην αρχή να επιλέξετε τις ανδρικές τουαλέτες. Αν πάτε προς το τέλος της βραδιάς να πάτε στις γυναικείες.

3. Σε ασανσέρ τις μικρές ώρες. Δηλαδή μένεις σε μια πολυκατοικία πολλά χρόνια με 10 ενοίκους που μπαινοβγαίνουν, οι 7 είναι πάνω από 50 και οι 3 από 16 και κάτω και...Do the math. Εδώ επιστρατεύεις τις δημογραφικές γνώσεις της πολυκατοικίας και γύρω στις 3 και 30 τα μεσάνυχτα ξεχύνεσαι. Εντάξει το ασανσέρ δεν είναι δημόσιο. Αλλά υπάρχουν και ασανσέρ μεγάλων εταιρειών (Blink Blink)

4. Στην θάλασσα, μέσα στο νερό. Το πιο εύκολο από άποψη φραγμών. Αλλά το νερό είναι δύσκολο. Πόσοι όμως θα είναι κάτω από το νερό και κοντά σας για να πάρουν χαμπάρι τι γίνεται. Βέβαια τίθεται ζήτημα υγιεινής, γιατί δεν μπορείτε να έρθετε σε οργασμό και να εκκρίσετε μες στο νερό. Μην το μολύνουμε. Μπορείτε πάντως να πατε με τον φίλο σου αυτές τις μέρες που οι παραλίες δεν έχουν κόσμο και να κυλιστείτε στην άμμο χωρίς φόβο.