Οι λέξεις «εύκολα» και «οργασμός» στον τίτλο φυσικά μου κάθονται σαν σχήμα οξύμωρο δεδομένου ότι απευθύνομαι σε γυναίκες. Όχι ότι είναι και διαγώνισμα αστροφυσικής, αλλά εύκολο δεν τον λες με τίποτα. Ειδικά σε κάποιες γυναίκες ο οργασμός είναι σαν τον κύβο του Ρούμπικ. Κι αυτό γιατί παρέμειναν ανενεργές μόνες τους και περίμεναν να τα αποκτήσουν όλα στην πράξη παρέα με τον σύντροφο τους. Κάτι τέτοιο να ξέρεις σας κάνει πιο δύσκολη την ζωή. Φαντάζομαι ότι οι πρώτες σου φορές με τους εκάστοτε συντρόφους, ιδίως αν αυτές απείχαν κατά τι από την προηγούμενη φορά που έκανες σεξ, θα ήταν ημιτελείς. Γιατί αυτός μπορεί να έφτασε σε οργασμό, εσύ όμως είτε έφτασες εκεί λες και ανεβαίνεις τα σκαλιά στο Παλαμήδι, είτε σταμάτησες στα μισά της διαδρομής.

Οι παρακάτω 5 τρόποι για να καλυτερεύσεις την σεξουαλική σου ζωή είναι το τελεφερίκ της υπόθεσης.

1.Ο αυνανισμός είναι το ήμισυ του παντός. Γιατί ο αυνανισμός είναι η αρχή. Με αυτόν ξεκινάει η σεξουαλική ζωή κάθε ανθρώπου που δεν έχει ταμπού. Εσύ όμως είχες. Γι΄αυτό βάλε την όπισθεν και προσποιήσου ότι έχεις λίγες σεξουαλικές εμπειρίες ή και καθόλου. Ε, κι αφού δεν έχεις πως θα ικανοποιηθείς; Διάβασε τι λέει και η Ηλέκτρα εδώ.

2. Βάλε τον στο παιχνίδι. Σου έχω ξαναμιλήσει πολλές φορές για τον ταυτόχρονο αυνανισμό ώστε να γίνει πιο πικάντικη η ζωή σας. Εν προκειμένω δώσε του την ευκαιρία να σε φέρει σε οργασμό με τα χέρια του ή με τα βοηθήματα σου. Γίνομαι πολύ σόκιν, αλλά το ξέρεις ότι βοηθάει.

3. Πριν την «γυμναστική» ρίχτο στην κανονική γυμναστική. Έρευνες λένε ότι το 41% των γυναικών που γυμνάζονται πριν καταλήξουν στο κρεβάτι έχουν περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν στην Ιθάκη. Αυτό οφείλεται στην αυξημένη κυκλοφορία του αίματος που φτάνει σε αφθονία στην κολπική περιοχή.

4. Βάλε λάδι κι έλα βράδυ. Κοίτα να δεις που η επιστήμη έχει κι εδώ το επιχείρημα της. Εκτός του ότι δημιουργεί μια διεγερτική αίσθηση στο κορμί το τρίψιμο με αλοιφές και λοσιόν, υπάρχει και η οσφρητική πλευρά που δίνει πάτημα στον οργασμό. Έρευνα για το Smell & Taste Treatment Foundation έδειξε ότι συγκεκριμένα αρώματα όπως η λεβάντα και της κολοκύθας διεγείρουν τις γυναίκες, ενώ του αγγουριού, της γλυκόριζας και του ταλκ αυξάνουν κατά 13% την ροή του αίματος στον κόλπο.

5. Φάε τυρί. Όσο κουλό σου φαίνεται εσένα τόσο κουλό φαίνεται και σε μένα. Αφού οι άντρες έχουμε και ατάκα συγκεκριμένη για μια γυναίκα που δεν κάνει σεξ και περιλαμβάνεται η οσμή του τυριού. Όμως το τυρί είναι ένα πρόσθετο βοήθημα, αφού σε έρευνα για το Skout.com απεδείχθη ότι το 32% των γυναικών ήταν ενεργές σε μεγαλύτερη συχνότητα.