Στους ανθρώπους πάντα αρέσει να συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Να μπορούν να πάρουν δίπλο κέρδος από κάτι. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιας επιθυμίας είναι το σεξ. Ο τρόπος που επιδρά πάνω σου είναι πολυπλόκαμος. Ψυχολογικά, σωματικά, στην υγεία σου, πνευματικά, παντού. Για τις ωφέλειες της υγείας στα έγραψε ο Στέργιος εδώ, ενώ σου είχε μιλήσει παλιότερα για τις γυμναστικές ιδιότητες του. Όμως ενώ σου είχε πει όλα αυτά, δεν σου είχε περιγράψει πως θα καταφέρεις να πάρεις από το σεξ το καλύτερο δυνατό. Όχι μόνο σε επίπεδο ικανοποίησης, αλλά και σωματικά μιλώντας. Με ποιον τρόπο θα αποδειχθεί η καλύτερη εκγύμναση σου;

Τώρα θα σκεφτείς -και πολύ λογικά- γιατί θα πρέπει να σκέφτεσαι όλα αυτά τα πράγματα και να μην λειτουργείς αυθόρμητα στο σεξ και γιατί θα πρέπει να καταστρώνεις πλάνο κινησιολογίας. Μακάρι να είχα απάντηση για να σε πείσω. Σκέψου όμως ότι υπάρχουν και αυτές που θέλουν να το δοκιμάσουν μια φορά έτσι. Πώς;

1. Σήκωσε την πλάτη σε καμπύλη και σήκωσε τη λεκάνη όταν είσαι από κάτω. Η πρακτική λειτουργία της στάσης είναι ότι έρχεσαι κοντά στον παρτενέρ σου και μπορείς να τον φιλήσεις πιο εύκολα. Η άλλη πλευρά είναι ότι με αυτόν τον τρόπο γυμνάζεις τους τρικέφαλους σου και τους γλουτούς. Παράλληλα, θα μπορέσει να δώσει μεγαλύτερη ένταση στα σημεία που σε ερεθίζουν.

2. Η στάση της καβαλάρισσας. Το λεγόμενο cowgirl position. Είσαι από πάνω του και παλινδρομείς, πάλλεσαι και ταυτόχρονα δίνεις πίεση στα γόνατα και τις γάμπες όπως είναι λυγισμένα τα πόδια. Με αυτόν τον τρόπο γυμνάζεις τους μυς των ποδιών και αυξάνεις την δύναμη στη μέση των ποδιών. Αν δεις ότι πιέζεσαι πολύ χρησιμοποίησε και τα χέρια σου. 

3. Το ίδιο ισχυεί και για την ανεστραμμένη καβάλα. Εδώ η κίνηση σου είναι κυριολεκτικά βαθέα καθίσματα, αφού όπως έχεις γυρισμένη την πλάτη στον άλλον κι επειδή εδώ δεν παίζεις σε ταινία πορνό για να βγουν όλα εύκολα, δεν κινείσαι με ταχύτητα. Το πας αργά ώστε να δοθεί περισσότερη πίεση στη λεκάνη και τα πόδια και εν συνεχεία επιταχύνεις.

4. Η στάση ποδήλατο. Είναι μια κλασσική κίνηση γυμναστικής για να τονώσεις τους κάτω κοιλιακούς, απλώς εν προκειμένω περιλαμβάνει και διείσδυση. Δεν είναι και ό,τι πιο σύνηθες το γνωρίζω, αλλά είναι μια επέκταση του σεξουαλικού ρεπερτορίου με παράπλευρη ωφέλεια.

5. Όταν είσαι από πάνω, κάνε τη γέφυρα. Όχι της Άρτας. Να τα διαλύσεις όλα. Αλλά αφού βεβαιώσεις ότι το μόριο του έχει κουμπώσει σωστά σε καθιστή θέση, τότε άπλωσε τα χέρια σου πίσω και στηρίξου σε αυτά και τα γόνατα. Μοιάζουν και με ανεστραμμένα πους απς. Γυμνάζεις δικεφάλους χεριών και τρικεφάλους ποδιών.