Μπορεί να έχουμε πει άπειρες φορές εδώ στο Y-olo.gr για την αναγκαιότητα της ποικιλίας στο σεξ, αλλά η ποικιλία είναι πάντοτε το επόμενο της σταθερότητας. Στο ποδόσφαιρο πρώτα διασφαλίζεις ένα σκορ νίκης και μετά κάνεις ποικιλίες. Στην ταβέρνα ξεκινάς πάντα από μια χωριάτικη και μια τυροκαυτερή και μετά περνάς σε ποικιλίες κρεατικών. Αυτά δεν γίνονται τυχαία. Έτσι και στο σεξ. Για να φτάσεις στο "βαριετέ" και να ξεφύγεις από το "βαριέται" πατάς πρώτα σε ένα στέρεο έδαφος. Αυτό το στέρεο έδαφος είναι συνήθως μια κινησιολογία ή ακόμα περισσότερο μια συγκεκριμένη στάση. Η οποία για να αναιρέσω και λίγο τα λόγια μου μπορεί και να έπεται της ποικιλίας.

Πώς ξέρεις ποια είναι αυτή η κίνηση που θα βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση ή στο ομαλό τελείωμα εσένα και τον φίλο σου; Με βάση τα παρακάτω κριτήρια.

1. Το βολικό. Είναι ορισμένες φορές που η προσπάθεια στο να πετύχεις κάτι διαφορετικό μπορεί να σε κουράσει. Να κουράσει τους μύες και το σώμα να αναζητά για μια πιο βολική στάση, ειδάλλως δεν πάει το σήμα στον εγκέφαλο ώστε να αρχίσει η διαδικασία του οργασμού. Για την ακρίβεια ο οργασμός μοιάζει με τον Μύτικα κι εσύ είσαι ακόμα στην πεδιάδα μεταξύ Ολύμπου και Όσσας. Άρα θα χρειαστεί μια στάση που να ξεκουράζει το σώμα και να κάνει piece of cake την κορύφωση.

2. Πόσο σε ανάβει. Είναι αυτή η στάση που και μόνο στην σκέψη σου προκαλεί διέγερση. Θα μπορούσες να πεις ότι ταυτίζεται με το βολικό, αλλά όχι πάντα. Για την ακρίβεια περισσότερο όχι πάντα παρά ναι. Κι αυτό γιατί μπορεί να είναι η πιο δύσκολη και κουραστική στάση, αλλά να την έχεις συνηθίσει και γι΄αυτό να σε φέρνει πιο γρήγορα σε οργασμό.

3. Αυτή που ανάβει εκείνον περισσότερο. Υπάρχει και η άβολη περίπτωση να μην υπάρχει χημεία στις στάσεις του σεξ που ερεθίζουν και τους δυο σας. Συνήθως όταν συμβαίνει αυτό δεν υπάρχει λόγος να παραμείνετε μαζί. Αλλά επειδή δεν θέλω να σας παροτρύνω στον χωρισμό, θα σου πω φίλη ότι κάποιες φορές θα πρέπει να του δώσεις το πάνω χέρι. Να κάνεις αυτό που θα προκαλέσει σε εκείνον τον οργασμό. Άλλωστε ο δικός σου έρχεται και πιο δύσκολα. Be a bigger person.

4. Τα κλασσικά. Αυτά που έχεις δει σε πολλές ταινίες, αυτά που έχεις εγκαταστήσει στον εγκέφαλο σου ως στανταράκια. Συμβαίνει συνήθως όταν όντως βαριέσαι να σκεφτείς κάτι και καταφεύγεις σε κλασσικές λύσεις.

5. Ανάλογα με το αν είσαι κλειτοριδική (ουφ, το έγραψα σωστά) ή κολπική.