Γενικά γράφουμε και ξαναγράφουμε πώς να είσαστε δημιουργικές στον έρωτα και να δοκιμάζετε καινούρια πράγματα στο κρεβάτι, εφ'όσον το θέλετε. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άγραφοι κανόνες....Τα παρακάτω είναι λίγο ριψοκίνδυνα να τα κάνεις -από πολλές απόψεις!


1. Να ανάβεις κεριά γύρω από το κρεβάτι

things not to do in bed 1
Σίγουρα δεν θέλεις να πάρει φωτιά ο... πισινός σου, ούτε τα σεντόνια του δωματίου σου! Σε ασφαλή απόσταση λοιπόν τα κεράκια, εάν θέλεις να το παίξεις ρομαντική.

2. Να φοράς αιχμηρά κοσμήματα

things not to do in bed 2
Δαχτυλίδια με εξογκώματα, τεράστια σκουλαρίκια και ό,τι είναι αιχμηρό και άβολο, μπορεί να τραυματίσει και εσένα και τον σύντροφό σου κατά τη διάρκεια του σεξ.

3. Να ξυρίζετε ο ένας τον άλλο (το ξέρω ότι το κάνουν στις ταινίες, αλλά εκεί είναι άλλο)


Νομίζω πως εκτός από αστείο, είναι και λίγο επικίνδυνο το να πειραματιστείτε στο να ξυρίσετε ο ένας τον άλλον. Μακριά από ξυράφια, λοιπόν, μην τρέχετε σε κανένα νοσοκομείο!

4.  Να απαντάς σε τηλεφωνήματα

things not to do in bed 7
Ε, όχι, δεν χρειάζεται να σηκώσεις το τηλέφωνο που σε παίρνει η μαμά σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Μπορείς να το κάνεις αργότερα!

5. Να αναφέρεις τον πρώην σου

things not to do in bed 10
Είτε επειδή σου ξέφυγε το όνομα του πρώην σου, είτε επειδή θέλεις να μάθεις εάν είναι ερωτευμένος πιο πολύ με εσένα παρά με την πρώην του ο εραστής σου, δεν χρειάζεται να το ρωτήσεις ή να το πεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Δες εδώ τι θα γίνει εάν το κάνεις με τον πρώην σου.

6. Να βάζεις φαγητό σε μέρη όπου... δεν συνηθίζεται

things not to do in bed 8
Υπάρχουν φαγητά και φαγητά, γεύσεις και γεύσεις. Μερικά είναι άκρως αφροδισιακά-όπως η σοκολάτα, το μέλι, τα καρύδια- αλλά δεν χρειάζεται να το παίξεις Σαμάνθα με wasabi σε... επικίνδυνα σημεία. 

7. Να βάζεις πάγο σε σημείο που από κατασκευή τους είναι πάντα ζεστά!


Απορώ πως σε μερικούς ανθρώπους αρέσει αυτό το κρύο πράγμα, και δεν εννοώ στο ποτήρι του ουίσκι αλλά σε ευαίσθητα σημεία που θέλεις να είναι μονίμως ζεστά. Όπως και να έχει, μην το παρακάνεις.

8. Να πίνετε αλκοόλ μέχρι ξεχάσετε το όνομά σας

things not to do in bed 4
Και κατά τη διάρκεια του σεξ, και πριν από το σεξ και γενικά στη ζωή σου μη σου πω, το αλκοόλ είναι επικίνδυνο και ειδικά στην εφηβεία. Άσε κάτω το ποτήρι, λοιπόν και πιάσε τον φίλο σου-χωρίς να είστε και οι δύο ντίρλα.

9. Να χρησιμοποιείς βοηθήματα και sex toys που δεν ξέρεις πώς χρησιμοποιούνται


Εάν θέλεις να πειραματιστείς στο κρεβάτι και χρειάζεσαι βοηθήματα γι'αυτό, τουλάχιστον μάθε πρώτα να τα χρησιμοποιείς και μετά! Μην έχουμε ατυχήματα!

10. Να παίρνεις στάσεις...


...που δεν ακουμπάς καλά και μπορείς να πέσεις! Και δεν εννοώ να πέσεις από το προσκέφαλο στο στρώμα, αλλά να πέσεις από ύψος που μπορεί να σπάσεις κάνα πλευρό ή κάνα πόδι. Προσοχή, κοπελιά!