Το σεξ είναι μια πολύ υποκειμενική υπόθεση αλλά επειδή πιστεύουμε στα ζώδια, πριν κάνεις σεξ μαζί του, μάθε το ζώδιο του, και ίσως το ευχαριστηθείτε περισσότερο!

 

Κριός


Οι Κριοί -και ειδικά οι άντρες- είναι δυναμικοί παντού. Και στο σεξ. Θέλουν ίντριγκα, πάθος, αλλά και λίγη εκκεντρικότητα. Το έντονο σεξ λοιπόν, είναι αυτό που τους «ανάβει» περισσότερο, γι'αυτό  και εάν είσαι του ρομαντικού, μάλλον δε θα τα βρείτε.

Ταύρος

Ο άρχοντας της καλοπέρασης. Είναι λίγο τεμπελάκος, οπότε η γυναίκα από πάνω είναι το αγαπημένο του. Επίσης, με τον άντρα Ταύρο, μην περιμένεις να κάνεις σεξ για λίγη ώρα, καθώς είναι ιδιαίτερα αργοί και αισθησιακοί... ακόμα και στο σεξ.

Δίδυμος
Εφευρετικότητα και μυαλό!  Αυτές είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν τον άντρα Δίδυμο στο σεξ. Του αρέσουν οι διαφορετικές στάσεις, τα καινούρια κόλπα και οι νέες... τεχνικές, καθώς βαριέται απίστευτα εύκολα. Επίσης, είναι ο πιο εύκολος από τους άλλους του ζωδιακού στο να σου ζητήσει ομαδικό σεξ.

Καρκίνος


Ο πιο τρυφερός από όλους! Εάν νιώσει άνετα, τότε θα είναι ο πιο ερωτικός από όλους. Το δυνατό του σημείο και ίσως αυτό που του αρέσει περισσότερο είναι τα προκαταρκτικά. Δεν μπορεί χωρίς αυτά! Λέγεται πως είναι καλός στο φιλί.

Λέων

Αληθινό λιοντάρι και στο κρεβάτι! Θέλει να έχει τον έλεγχο, να αισθάνεται βασιλιάς, γι' αυτό θα σε καθοδηγήσει εκείνος τις περισσότερες φορές. Το μείον του είναι πως, επειδή πολλές φορές είναι εγωιστής, νοιάζεται μόνο για τη δική του την ικανοποίηση. 

Παρθένος
Διστακτικός, εκκεντρικός και καθαρός. Επεξηγώ: θα διστάσει να δοκιμάσει κάτι καινούριο, αλλά αν το κάνει, θα το κάνει τέλεια. Είναι γενικά εκκεντρικός παρτενέρ, ενώ εάν δεν έχει τα καθαρά του σεντόνια και το ωραίο του το περιβάλλον, δεν το απολαμβάνει.

Ζυγός


Του αρέσει το σεξ σε δημόσιο χώρο, κι αυτό γιατί το σεξ είναι για αυτόν μια περιπέτεια. Επίσης, είναι ανοιχτός στο να παίρνει η γυναίκα την πρωτοβουλία.

Σκορπιός

Πρόκειται για τον πιο παθιασμένο εραστή με τις πιο βρώμικες φαντασιώσεις. Οι Σκορπιοί φημίζονται ότι τους αρέσει να προκαλούν σημάδια στις συντρόφους τους, ώστε όλοι οι υπόλοιποι να ξέρουν ότι είναι δικιά τους. Κτητικός, μυστηριώδης και ερωτικός, λοιπόν!

Τοξότης


Το φλερτ είναι το πιο δυνατό του σημείο! Φλερτάρει με τους πάντες και επειδή δίνει τόσο βάρος στον ερωτισμό του κατά τη διάρκεια του φλερτ, ίσως κάποιοι παρτενέρ τους απογοητεύονται μόλις κάνουν σεξ μαζί τους, γιατί περιμένουν να είναι πιο φλογεροί. Σίγουρα δεν του αρέσει το απλό σεξ και θέλει η ερωμένη του να είναι απελευθερωμένη.

Αιγόκερως


Το ζώδιο που φημίζεται για τάσεις μαζοχισμού στο κρεβάτι. Επίσης, ακόμα ένα στοιχείο που πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι οι άντρες Αιγόκεροι είναι γενικά συγκρατημένοι και τους αρέσει το comfort sex. Σπάνια να κάνουν τις φαντασιώσεις τους πράξη.

Υδροχόος


Περιστασιακό σεξ, πολλές παρτενέρ και πειραματισμοί. Ο άντρας Υδροχόος είναι γενικά... ασυγκράτητος, έχει πολλές ερωμένες -πολλές φορές και μαζί-, είναι φαν του one night stand και το κάνει γρήγορα. Γι' αυτό μετά το ξανακάνει, και το ξανακάνει, και το ξανακάνει...


Ιχθείς


Εξαιρετικός εραστής, ρομαντικός και αισθησιακός. Του αρέσει ο έρωτας, και όχι τόσο το σεξ, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν μπορεί να μεταμορφωθεί σε άγριο τύπο.