Αν δεν σου έχει τύχει ακόμα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου τύχει κάποτε… Δύο τρία ποτά παραπάνω, ένας άντρας, εσύ και δεν θέλει και πολύ...

Σε περίπτωση που κάνεις λοιπόν σεξ μεθυσμένη, προσπάθησε να ακολουθήσεις τα παρακάτω do and don’ts:

1.    Μην είσαι τελείως ζάντα


Ο ορισμός του «φτιάχνω κεφάλι» είναι μια ευθυμία, μια χαλάρωση του σώματος και των… ηθών, ένα νευρικό γέλιο, άντε το πολύ και ένα κουδούνισμα στα αυτιά. Ως εκεί καλά. Αν όμως είσαι σε σημείο που ξερνάς, που δεν θυμάσαι τίποτα την επόμενη μέρα και που κάνεις οκτάρια στο δρόμο, τότε δεν είσαι για σεξ κοπελιά, αλλά για νοσοκομείο.

Δες εδώ τα λάθη που κάθε γυναίκα κάνει στο σεξ.
 

2.    Μην το κάνεις με έναν άγνωστο


Καλά, γενικά μην το κάνεις με έναν άγνωστο, πόσο μάλλον αν είσαι σε τρελό κέφι με 4-5 καψούλια. Προσπάθησε, όταν είσαι σε μια κατάσταση που δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο του εαυτού σου, να είσαι με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Γιατί τώρα γελάμε, αλλά μπορεί να γίνει χοντρή μανούρα.

Δες εδώ τους βασικο'υς κανόνες του πετυχημένου one night stand.

3.    Να βάλεις προφυλακτικό


Τα έχουμε πει τόσες φορές, μην τα ξαναλέμε! Πάντα και με τον καθένα. Πόσο μάλλον όταν είσαι μεθυσμένη. Δες εδώ 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τα προφυλακτικά.

4.    Να το ευχαριστηθείς


Επειδή δεν το κάνεις κάθε μέρα (έτσι… εύχομαι τουλάχιστον!) είναι κρίμα να έχεις τύψεις, να νιώθεις άσχημα την επόμενη μέρα και να είσαι προβληματισμένη. Πριν το κάνεις, αποφάσισε αν το θέλεις πραγματικά, κι αν το θέλεις, τότε να το ευχαριστηθείς!

5.    Μην βγάλεις οπτικοακουστικό υλικό


Και μην αφήσεις ούτε ο άλλος να σε τραβήξει. Μπορεί πολύ εύκολα να κάνεις το λάθος γιατί είσαι και σε τρελό κέφι, αλλά καλύτερα να μην το κάνεις –για πολλούς λόγους-, ειδικά όταν είσαι μεθυσμένη.

10 παράξενα πράγματα που κάνουμε όλοι κατά τη διάρκεια του σεξ.

6.    Μην το πεις σε όλο τον κόσμο


Στην κολλητή σου ναι, αλλά το να κάθεσαι και να λες σε όλο τον κόσμο ότι πήγες όταν ήσουν μεθυσμένη με τον τάδε, ε, δεν είναι και πολύ ωραίο. Κράτα το για εσένα!