Κάθε κορίτσι που σέβεται τον εαυτό του έχει κι από μία τσάντα (τουλάχιστον) που να γίνεται στο εσωτερικό της ο κακός χαμός. Όλο και κάποια πούδρα θα έχει σπάσει εκεί μέσα, όλο και κάποιο ψίχουλο από ξεχασμένο κουλούρι θα έχει φωλιάσει για μήνες, όλο και κάποια τσαλακωμένη απόδειξη θα σου θυμίζει την τελευταία αγορά (με δραχμές) που έκανες πριν αιώνες. Η τσάντα είναι το Α και το Ω του ντυσίματος σου τόσο για πρακτικούς λόγους όσο και από άποψη στιλ. Κάπου εδώ θυμήθηκα τη φίλη μου τη Στέλλα που έχει μέσα στην τσάντα της οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς, από αναπτήρα (ενώ δεν καπνίζει) μέχρι ψαλιδάκι για τα νύχια - γιατί ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει. Κάπως έτσι φαντάζομαι και γω την ιδανική γυναικεία τσάντα, σαν ένα μικρό βαλιτσάκι για ώρα ανάγκης. Τι εννοείς δε χωράνε όλα τα καλλυντικά σου εκεί μέσα;

Κάποια στιγμή όμως πρέπει να την καθαρίσεις κιόλας αυτή την έρημη την τσάντα. Κουβαλάς τόσα σκουπίδια εκεί μέσα που από το βάρος κοντεύει να σκιστεί. Προτείνω να την αδειάσεις, να ξεκαθαρίσεις τί κρατάς και τί όχι κι έπειτα να καθαρίσεις και το εσωτερικό ύφασμα που μόνο αυτό ξέρει τι έχει περάσει. Βασικά πιστεύω πως μόνο εγώ λείπω από κει μέσα.

Τι χρειαζόμαστε; Το θαυματουργό εργαλείο που βγάζει τα χνούδια από τα ρούχα.

Τι κάνουμε; Αφού αδειάσουμε εντελώς την τσάντα μας, περνάμε το roller στο εσωτερικό, από τη μια άκρη στην άλλη, ώστε να καθαρίσουμε κάθε εκατοστό. Μπορεί να πάρει ώρα ή να χρειαστούν μερικές επαναλήψεις, δεν πειράζει, αξίζει τον κόπο.