Ένα classy μεταξωτό μαντίλι μπορεί εγγυημένα να προσθέσει μια δόση λάμψης σε οποιοδήποτε look. Και πλέον υπάρχει ένας ακόμα τρόπος να το αξιοποιήσεις! Αν είσαι από τα κορίτσια που περνούν ώρες χαζεύοντας περιοδικά μόδας και fashion blogs σίγουρα έχει πάρει το μάτι σου αυτό το νέο trend! Οι πιο cool fashionistas δεν περιορίζονται να φορέσουν τα μαντήλια στο λαιμό, αλλά τα χρησιμοποιούν για να δώσουν μια πινελιά μοναδικότητας και στυλ στις τσάντες τους!

Δες πώς μπορείς να το κάνεις κι εσύ, με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

Δέσε το φουλάρι στο χερούλι

Είναι ο πιο απλός τρόπος να συνδυάσεις τα δύο αξεσουάρ. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε totes, μικρές τσάντες που φοριούνται σταυρωτά και φακέλους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δέσεις το μαντήλι με ένα χαλαρό κόμπο στην άκρη από το χερούλι και να το αφήσεις να κρέμεται ανάλαφρα!

Τύλιξέ το στο χερούλι

Αυτό το στυλ ταιριάζει σε τσάντες που έχουν σταθερά χερούλια που στέκονται όρθια. Για να το κάνεις, δίπλωσε το μαντήλι σου πάνω σε μια ίσια επιφάνεια έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα τρίγωνο και στη συνέχεια δίπλωσέ το ξεκινώντας από τη μύτη μέχρι να γίνει μια ευθεία. Δέσε τη μία άκρη στη βάση από το χερούλι και άρχισε να τυλίγεις το μαντήλι γύρω γύρω μέχρι να καλυφθεί όλο το χερούλι. Στερέωσέ το με ένα κόμπο στην άλλη άκρη.

Κένα έναν χαλαρό φιόγκο

Χρησιμοποίησε αυτό το δέσιμο για τα πιο μεγάλα φουλάρια σου και όσα δεν είναι μεταξωτά. Απλά, δέσε έναν όμορφο φιόγκο και άφησε το μαντήλι να κρέμεται. Σε προειδοποιώ όμως ότι θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές πρόβες μέχρι να πετύχεις εκείνον ακριβώς το φιόγκο που δείχνει όσο χαλαρός και ανεπιτήδευτος πρέπει. Άλλωστε, τα cool κορίτσια δεν πρέπει να δείχνουν ότι έχουν προσπαθήσει πολύ για να πετύχουν το τέλειο look, σωστά;