Αυτές οι νέες τάσεις στα μαλλιά πολύ με αγχώνουν! Από τη μια πρέπει να ακολουθήσεις τη μόδα για να μη νιώθεις αιώνες πίσω, από την άλλη ... είναι κάποιες τάσεις που θέλουν πολλά κότσια. Να, σαν κι αυτή που έχω σκοπό να σου πω σήμερα. Μιλάμε για το color blocked στυλ, που όπως καταλαβαίνεις περιλαμβάνει πολύ μα πολύ χρώμα και αποτελεί δημιουργία της εταιρίας Pravana - με τις επαγγελματικές βαφές.

Μετά, λοιπόν, την τάση sand art, όπου πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις έκαναν το δικό τους μείγμα, έρχεται το color blocked style για να βάλει λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Σ' αυτήν εδώ την τάση, τα χρώματα είναι διαχωρισμένα και δεν μπαίνει το ένα στα χωράφια του άλλου. Όμορφα πράγματα, οργανωμένα και νοικοκυρεμένα.

Δε θα σου έλεγα να το προσπαθήσεις μόνη σου στο σπίτι, για καλύτερα αποτελέσματα κι αν το έχεις πάρει απόφαση (και μπράβο σου), προτείνω να βρεις ένα καλό κομμωτήριο και να περιγράψεις αυτό που θέλεις. Ιδανικά, για το rainbow effect χρειάζονται 6 χρώματα, έτσι πληροφοριακά στο λέω. Η' το κάνουμε σωστά ή δεν το κάνουμε καθόλου.

Μη βιαστείς, όμως, στοίχημα ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε κι άλλο κι άλλο κι άλλο hair trend!
Μέχρι τότε, δες το βίντεο!