Εσύ αποφάσισες να γυμναστείς (και πολύ καλά έκανες), τα μαλλιά σου τι σου φταίνε όμως, μου λες; Τα συχνά λουσίματα δεν κάνουν τόσο καλό στην τρίχα, άσε που πολλές φορές δεν έχεις ούτε καν χρόνο γι΄αυτό. Όταν μετά το γυμναστήριο προκύψει κάποιο ραντεβού ή έξοδος για φαγητό/ποτό, ένα πάρτι ή μια οικογενειακή υποχρέωση, τότε τι κάνεις; Όχι, το να μην πας δεν είναι επιλογή. 

Σε 3 βήματα έχεις σουλουπώσει τα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη να συνεχίσεις το βράδυ σου!

1. Οπλίσου με το dry shampoo. Ακόμη κι αν τα μαλλιά σου είναι βρεγμένα, εφάρμοσε το στις ρίζες σου για να δώσεις λίγο όγκο στην τιγκαρισμένη από ιδρώτα τρίχα σου. Μπορείς να απορροφήσεις την υγρασία με μία πετσέτα φυσικά πριν χρησιμοποιήσεις το dry shampoo.

2. Πιστολάκι στο χέρι. Ο σκοπός μας είναι να δώσουμε όγκο, γι' αυτό πάρε το πιστολάκι σου και βάλε ζεστό αέρα στις ρίζες σου για όση περισσότερη ώρα μπορείς. Να μην ξεχάσεις μερικά βασικά σημεία που πρέπει να στεγνώσεις, κι αυτά είναι: πρώτον, το πίσω μέρος του λαιμού σου και δεύτερον, το λεγόμενο στεφάνι. Κράτα τη θερμότητα εκεί για τουλάχιστον 3-4 λεπτά.

3. Προϊόντα στο άλλο χέρι. Όσο είναι λίιιιγο νωπά τα μαλλιά σου, χρησιμοποίησε προϊόντα styling της προτίμησης σου, για να δώσεις ελαφρώς ένα σχήμα. Ειδικά στα μπροστινά σημεία κι όχι στις ρίζες παρακαλώ! Κάπως έτσι δε θα πάρει κανείς χαμπάρι το μυστικό μας. 

Προσοχή! Δώσε βάση εδώ για να μην απογοητευτείς: Κάπως έτσι τα μαλλιά σου γίνονται απλώς κυκλοφορίσιμα, δε γίνονται ούτε χτενισμένα, ούτε ίσια. Ναι θα φριζάρουν, ναι θα χρειαστούν όπως και δήποτε λούσιμο την επόμενη μέρα, ναι το λούσιμο που και που χρειάζεται.