Πόσες φορές έχεις δει μια όμορφη κοπέλα στο δρόμο και έχεις απογοητευτεί από το λάθος που έκανε στο στυλ της… Πόσες φορές, ένα χάλια παπούτσι ή ένα φορτωμένο ντύσιμο, μπορεί να χαλάσει τα πάντα! Πόσες φορές, αναρωτιέσαι και λες «μα, καλά, εγώ το έβαλα αυτό; Δεν είχα καθρέφτη όταν το φόραγα;»…

Δες εδώ τα στυλιστικά λάθη που κάνουν οι γυναίκες το φθινόπωρο.

Υπάρχουν λάθη που μπορείς να αποφύγεις κι άλλα που δεν είναι τόσο σημαντικά ή είναι αναπόφευκτα. Εμείς θα ασχοληθούμε με τα πρώτα και, ορίστε η λίστα με τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις στην εμφάνισή σου:

1.    Ασιδέρωτα ρούχα


Ούτε εγώ τα πάω καλά με το σίδερο κοπελιά, αλλά το να φοράς ένα φοβερό φόρεμα που είναι όμως τελείως ασιδέρωτο, εκτός από στυλιστικά λάθος, σε κάνει να φαίνεσαι και τεμπέλα!

2.    Πάρα πολύ make up


Το έχω κάνει κι εγώ, το έχουμε κάνει όλες. Όσο μεγαλώνουμε όμως, καλό είναι να μην το παρακάνουμε με το make up. Ειδικά το καλοκαίρι, προσπάθησε να βάζεις ελάχιστο. Δες πώς να φορέσεις ΣΩΣΤΑ τα πολύ έντονα κραγιόν χωρίς να μοιάζεις με κλόουν

3.    Υπερβολικά κοσμήματα


Ναι, είναι στυλ κι αν τα υποστηρίζεις, καλά κάνεις και τα φοράς, αλλά μην το παρακάνεις γιατί φαίνεσαι κάτι σε μάγισσα Ζαίρα και Βαλάντη σε 90s βιντεοκλιπ. Δες εδώ 5 τάσεις σε μακιγιάζ και μαλλιά που θα λατρέψουμε αυτό το φθινόπωρο

4.    Παλιά παπούτσια
Όταν εννοώ παλιά, δεν εννοώ χρονικά παλιά αλλά να φαίνονται ταλαιπωρημένα, φθαρμένα… Και εντάξει, σε σταράκια μας αρέσει να φαίνονται έτσι, αλλά σε γόβα δεν είναι ωραίο….

5.    Να συνδυάζεις τα πάντα με… τα πάντα


Είπαμε, μέχρι ενός σημείου οι πειραματισμοί είναι καλοί, αλλά ακόμα και στην υπερβολή, υπάρχει η …. πολύ υπερβολή! Μην συνδυάζεις όλα τα χρώματα με όλα τα χρώματα, ούτε όλα τα υφάσματα με όλα τα υφάσματα! Το πιθανότερο είναι να καταλήξεις σε… καταστροφή!

6.    Πολλή πέρλα-χρυσόσκονη-παγιέτα


Απαράδεκτο- εάν είσαι από πάνω μέχρι κάτω μέσα στην παγιέτα και στο λαμπύρισμα. Ασε που θα σου κολλήσουν το «Λάμπω» της Βίσση, και θα αναφέρονται σε εσένα σαν …. πυγολαμπίδα.

7.    Απεριποίητα νύχια


Το ξέρω κοπελιά, εάν τρέχεις όλη μέρα σε δουλειά, σχολή και υποχρεώσεις, που να βρεις χρόνο να κάνεις τα νύχια σου. Το βιώνω κι εγώ. Προσπάθησε, όσο μπορείς, να τα κρατάς όμορφα και καθαρά- έστω και με μια βάση, εάν δεν έχεις χρόνο για μανό, βερνίκια και περιποίηση. Δες εδώ ποιο βερνίκι ταιριάζει με το δέρμα σου.

8.    Πολύ άρωμα


Το χειρότερό μου! Απορώ πως δεν παθαίνουν αναθυμιάσεις και πεθαίνουν, όλοι αυτοί που φορούν ένα κιλό άρωμα και βρωμάει το τόπος. Μην γίνεις μια από αυτούς!

9.    Παντελόνια που δεν είναι σωστά στο μήκος τους


Μπορεί να σου είναι κοντά, μπορεί να σου είναι και μακριά… Ο,τι κι αν είναι, πριν τα φορέσεις, πήγαινέ τα σε μια μοδίστρα να σου τα κάνει όπως πρέπει, γιατί… θα σε κοροϊδεύει όλος ο κόσμος!

10.    Εσώρουχα που φαίνονται


Ουδέν σχόλιον. Απαράδεκτο! 

Τι εσώρουχα να βάλεις με τα καλοκαιρινά σου ρούχα;