Αυτό το τρελιάρικο look, πάντα μου άρεσε. Κάθε χρόνο παραδοσιακά έκανα hair wrap στις διακοπές μου, μέχρι που μάκρυναν τόσο πολύ τα μαλλιά μου που το hair wrap στο νησί άρχισε να κοστίζει μια περιουσία. Φέτος αυτό το αγαπημένο μου και πολύχρωμο trend επιστρέφει για να δώσει ακόμη περισσότερο χρώμα στο καλοκαίρι μας! Δε χρειάζεται να πληρώσεις όμως κάποιον για να στο κάνει, καθώς τελικά είναι εύκολο να το κάνεις μόνη σου στα μαλλιά σου, με όποιο χρώμα θες, σε όποιο μήκος θες και φυσικά σε όσες τούφες θες! Εσύ αποφασίζεις! 

Στο παρακάτω tutorial θα βρεις όλες τις οδηγείες που χρειάζεσαι - σε περίπτωση που δεν αντέχεις την έντονη προφορά της γλυκούλας μπορείς να το βάλεις στο mute και απλά να βλέπεις τι κάνει.

 

Χρειάζεσαι: πολύχρωμες κλωστές, χάντρες, μικρά πλαστικά λαστιχάκια και αρκετή υπομονή.

Κάνεις ένα πλεξουδάκι, όχι πολύ λεπτό αλλά ούτε και πολύ παχύ, κάπως ... μεσαίο. Το δένεις με το μικρό λεπτό λαστιχάκι και voila, έτοιμο. Παίρνεις 3 κλωστές διαφορετικού χρώματος, τις πιάνεις όλες μαζί και τις δένεις στη βάση του πλεξουδακίου σου. Τόσο απλά. Α και να υπολογίσεις πόσο μακριά είναι η τούφα σου ώστε να κόψεις ίση ποσότητα κλωστής - ίσως και λίιιιγο πιο μακριά. Έπειτα, παίρνεις το χρώμα που θες, το δένεις στην τούφα (ναι ξέρω δεν είναι κατανοητό έτσι, αλλά γι' αυτό υπάρχει και το tutorial) και συνεχίζεις μέχρι να καλύψεις κάποιο τμήμα της πλεξούδας.

Όταν θέλεις να αλλάξεις χρώμα, ακολουθείς και πάλι την ίδια διαδικασία. Δένεις, σπρώχνεις τον κόμπο, συνεχίζεις. Θα δεις ότι είναι πιο απλό από αυτό που διαβάζεις!

Όταν καλύψεις όλο το πλεξουδάκι, το δένεις με το λαστιχάκι και επιλέγεις ποια χάντρα θα βάλεις στο τελείωμα (δες το tutorial και γι' αυτό γιατί η περιγραφή μου δε θα σε κάλυπτε). Μπορείς πάντως να παραλείψεις τη χάντρα και απλά να μείνεις στο λαστιχάκι, εγώ πάντως αυτό θα έκανα αν με ρωτάς. Ούτε το φτερό θα έβαζα προφανώς. Εσύ που είσαι πιο τολμηρή όμως μπορείς να κάνεις όποιο συνδυασμό θέλεις!

Καλή hair wrap τύχη!!!!