Φυσικά και θα προσέξουν βασικά σημεία του σώματος σου, αλλά δε θα σταθούν μόνο σ' αυτά. Δεν τους απασχολεί μόνο το στήθος ή τα οπίσθια (το παρουσιάζω όσο πιο ευγενικά μπορώ), μιας και υπάρχουν στοιχεία του χαρακτήρα σου εξίσου (ω ναι) ελκυστικά. Όπως κι εμείς, θα δώσουν βάση στην εμφάνιση αφού είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν, αλλά για να μείνουν μαζί σου δεν αρκεί μόνο αυτό. Εξάλλου, άλλες θα γυρίσουν να κοιτάξουν στο δρόμο κι άλλες θα θέλουν να έχουν δίπλα τους - ωραία η τύπισσα με τις αναλογίες μοντέλου που τα πετάει όλα έξω, αλλά πίστεψε με, την κοπέλα τους δεν τη θέλουν καθόλου έτσι.

Τι υπερ-αγαπούν λοιπόν οι άντρες στις γυναίκες;

1. Να τον ακούς όταν μιλάει. Νιώθει σπουδαίος ρε παιδί μου όταν προσέχεις τι λέει. την ιστορία που έχεις να σου διηγηθεί, το παράπονο που θέλει να μοιραστεί μαζί σου για τους φίλους του, ένα οικογενειακό θέμα που προέκυψε. Αυτές τις γυναίκες που τους ακούνε, τις εκτιμούν διπλά. Απλά μη γυρίσεις να του πεις ''στα λεγα εγώ'', αντιθέτως δείξε κατανόηση και υπομονή.

2. Να είσαι αυθόρμητη. Βέβαια αυτό ή το χεις ή δεν το χεις. Αν πιεστείς για να γίνεις αυθόρμητη, μόνο αυθόρμητη δεν είσαι. Τουλάχιστον κάντου καμιά έκπληξη, κανόνισε μια ωραία έξοδο, βρες ένα καινούριο μέρος για να πάτε για ποτό, μη λειτουργείς πάντα βάση προγράμματος.

3. Να οδηγείς καλά ή να μην οδηγείς καθόλου. Οι λόγοι είναι δυο και βασικοί: αν οδηγείς καλά, να ξέρεις θα σε θαυμάζει. Η οδήγηση δεν είναι εύκολο πράγμα - στο λέω εγώ - και λένε ότι για τις γυναίκες είναι σπάνιο φαινόμενο, αλλά δεν τα πιστεύω εγώ αυτά. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι νιώθουν πολύ σπουδαίοι όταν τους εμπιστεύεσαι τη σωματική σου ακεραιότητα και τους αφήνεις να οδηγήσουν.

4. Να έχεις στόχους και να τους πετυχαίνεις. Σε κανένα δε φαίνεται ελκυστική μια προσωπικότητα που είναι βαρετή και δεν έχει τίποτα απολύτως που να την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες κοπέλες. Θέλει να σε καμαρώνει, να σε θαυμάζει και να ξέρει ότι έχεις μια ενδιαφέρουσα ζωή πέρα από αυτόν.

5. Να τρώς και να διασκεδάζεις μαζί του. Δεν τις μπορούν αυτές που δεν τρώνε το ένα, δεν τρώνε το άλλο, κάνουν διαρκώς δίαιτα, τη βγάζουν με μια σαλάτα κι ένα κριτσίνι όλη τη μέρα, δεν πίνουν ούτε μια σταγόνα και γενικώς δεν είναι αυθόρμητες (επιστρέφοντας έτσι στο Νο2). Ναι θέλει να είσαι προσεγμένη, όχι δε θέλει να δει πόσο πασχίζεις για να έχεις αυτή την εμφάνιση.

6. Να μαγειρεύεις κιόλας. Καλέ αυτοί δε θέλουν κοπέλα, πολυμηχάνημα θέλουν. Φυσικά είναι πλεονέκτημα το να ξέρεις να μαγειρεύεις. Και σε ποιον δε θα άρεσε να τρώει το πιο καταπληκτικό φαγητό από τα χεράκια του άλλου του μισού;

7. Να είσαι αληθινή. Να γελάς με την καρδιά σου, να εκφράζεις φόβους και απορίες, να τρώς όσο θέλεις, να μην είσαι πάντα βαμμένη, να κλαίς μπροστά του, να μιλάς για τον εαυτό σου, να μην είσαι στημένη προσπαθώντας να δημιουργήσεις και να κρατήσεις μια καλή εντύπωση. Δε σου είπα να γίνεις ένας κάφρος και μισός, πρόσεχε.

8. Να συμβιβάζεσαι. Για το χατήρι του πολλές φορές θα κάνεις πίσω και στα δικά σου θέλω, μπορεί να θέλεις να μείνετε σπίτι και εκείνος να θέλει κατεπειγόντως ποτό και βόλτα, έεελα μωρέ, δε σου κοστίζει τίποτα να του κάνεις τη χάρη.

9. Να νοιάζεσαι φυσικά. Όχι μόνο τι κάνει, αλλά και για τη δουλειά του ή τις σπουδές του, τους γονείς του ή τους φίλους του, τα όνειρα ή τις ανησυχίες του. Να νοιάζεσαι όπως θα νοιαζόσουν για ένα πολύ καλό φίλο!

10. Να τον κάνεις να γελάει. Από ένα σημείο και μετά ξέρεις τα κουμπιά του, τι βρίσκει αστείο, τι χιούμορ κάνει κι εκείνος, οπότε είναι πολύ εύκολο να τον κάνεις να γελάει και να γελάς κι εσύ ... μιας και είναι μεταδοτικό.