Το πιο βασικό λάθος που μπορείς να κάνεις σε μια συναυλία σχετικά με το ντύσιμό σου ... είναι απλά να το παρακάνεις. Και καπέλο, και κορδέλα, και σορτσάκι, και τακούνι, και γυαλιά, και στάμπες, και πολλά χρώματα, και σακίδιο, και άπειρα αξεσουάρ, και μόνο εγώ λείπω από πάνω σου. Κανείς δε σου δίνει το δικαίωμα στη συναυλία να συνθέσεις ένα παζλ με τα fashion trends τη σεζόν και να κάνεις έτσι την εμφάνισή σου. 

Τι να φορέσεις;

1. Εγώ θα πρότεινα ένα τζιν (το σκισμένο σου ας πούμε), ένα από T - shirt (εμπριμέ ή λευκό ας πούμε) και τα κλειστά παπούτσια σου (converse ας πούμε).


Ξέρω όμως ότι δε σε καλύπτει αυτό - εγώ κάτι τέτοιο θα φορέσω πάντως - γι' αυτό σου προτείνω τα παρακάτω:

2. Ένα παστέλ φόρεμα ή φόρμα, κάτι απλό και σε χρώμα αλλά και σε σχέδιο, ιδανικό για τη συναυλία του καλοκαιριού. Μην ξεχάσεις: ζώνη, φλατ σανδάλια και γυαλιά!

3. Προτίμησε πιο σκουρόχρωμους τόνους σε περίπτωση που θες να βγεις μετά τη συναυλία για ένα ποτό. Μπορείς να φορέσεις ένα μαύρο σορτσάκι, ένα εμπριμέ μπλουζάκι και ένα clutch που να κρεμιέται κιόλας από τον ώμο σου και να μην το κρατάς τόσες ώρες. Άντε, τα παπούτσια ας μην είναι μποτάκια όπως στη φωτογραφία,την επιλογή την αφήνω πάνω σου.

4. Υπενθυμίζω ότι εγώ σου πρότεινα μακρύ τζιν και T-shirt, αλλά αν νιώθεις ντε και καλά ότι θέλεις να τονίσεις την πολύ girly πλευρά σου, μπορείς να φορέσεις ένα αμάνικο φόρεμα σε τέτοιο μήκος ώστε να σου επιτρέπει να κάτσεις και λίγο στο γρασίδι αν χρειαστεί. Τα αξεσουάρ ας είναι μίνιμαλ και το παπούτσι όχι τίποτα γκράντε γιατί αν σε πετύχω με τακουνάρα, να ξέρεις θα γελάσω μαζί σου.

5. Και αυτό είναι μια πολύ καλή επιλογή: τζιν τζάκετ επειδή μπορεί στο τέλος της συναυλίας να κάνει ψύχρα, τζιν σορτσάκι (κατά προτίμηση σε διαφορετικό τόνο από αυτόν του τζάκετ), μικρή και διακριτική τσάντα που μπορείς να την κρεμάσεις στον ώμο σου. Μαλλιά, αξεσουάρ και παπούτσια, επιλέγεις εσύ, αλλά χωρίς να το παρακάνεις. Με αυτό το ντύσιμο, μπορείς να χορέψεις στην τρελή, σαν να μην υπάρχει αύριο.

Τι να μη φορέσεις;

1. Όχι πλατφόρμες και πολύ formal ντύσιμο.

2. Όχι μπότες - ειδικά αν είναι χειμερινές/σουέντ. Τουλάχιστον για όσο πρόκειται να πας σε συναυλία στην Ελλάδα, μέσα στο καλοκαίρι που έχει απίστευτη ζέστη.

3. Όχι τιραντάκια και έντονα ντεκολτέ που δε σ' αφήνουν να κινηθείς (χορέψεις δηλαδή) άνετα.