Το ζήτημα με τα κρόσια είναι αν θα καταφέρεις να τα φορέσεις χωρίς να φαίνεσαι σαν χίπισσα. Μπορεί να σου μοιάζουν εκτός εποχής, αλλά όπως και πολλά άλλα fashion trends, τα κρόσσια έρχονται και φεύγουν ανά εποχές, κάνουν τον κύκλο τους και επανέρχονται. Καλά θα κάνεις να συμφιλιωθείς με τα trends της σεζόν SS15, γιατί θα μας κυνηγούν μέχρι τον Οκτώβριο.

Μην τα φοβηθείς τα κρόσσια, αρκεί να μάθεις πως να τα φορέσεις σωστά!

1. Προτίμησε αξεσουάρ, όπως μια ωραία τσάντα, με λίγα κρόσσια - μην το παρακάνεις. Κάπως έτσι θα κάνεις ένα test drive, να δεις αν σου πάνε και αν ταιριάζουν με το ντύσιμο σου. Το αξεσουάρ με τα κρόσσια πάντως σου δίνει τη δυνατότητα να το συνδυάσεις με διάφορα outfits, δε σε περιορίζει όπως το Νο2 ας πούμε.

2. Κιμονό με κρόσσια μόνο. Μ' αυτό θα συνδυάσεις δυο πολύ hot summer trends σε ένα κομμάτι. Τα κιμονό έχουν την τιμητική τους αυτό το καλοκαίρι, το ίδιο και τα κρόσσια. Κάπως έτσι θα είσαι μέσα στη μόδα και φέτος, αλλά πρόσεξε, του χρόνου αυτό το κομμάτι μπορεί να φαίνεται λίγο εκτός. Το ζήτημα είναι να ψωνίζεις σοφά - δηλαδή κομμάτια που μπορούν άνετα να αποδειχθούν διαχρονικά. 

 

3. Κρόσσια στη φούστα, στυλ σ' όλο το outfit . Για μένα, αυτή η φούστα αποτελεί το fringe - must της σεζόν για δύο λόγους: πρώτον, γιατί τα κρόσσια που έχει είναι διακριτικά και δε σε περιορίζουν, δεύτερον επειδή μπορεί να αποτελέσει ένα διαχρονικό κομμάτι για κάθε καλοκαίρι από δω και πέρα. Ιδανικά, συνδυάζεται με ένα μονόχρωμο - πολύχρωμο - φλοράλ μπλουζάκι, η επιλογή είναι δική σου.

4. Κρόσσια στα πέδιλα γι' αυτές που ζουν επικίνδυνα. Ένα statement για το ντύσιμό σου, ειδικά αν επιλέξεις κάποιο τόσο έντονο χρώμα σαν κι αυτό. Το σίγουρο είναι πως μια τέτοια επιλογή απαιτεί τόλμη και φαντασία και ένα απλό ντύσιμό. Μη σε δω να τα φοράς όλα κίτρινα - ο tweety ποτέ δεν ήταν στη μόδα, αλήθεια!

5. Κρόσσια στο γιλέκο, μπρίο και νάζι. Ναι να το φορέσεις αλλά και ναι να αποφύγεις συνδυασμούς με άλλα κροσσάτα αξεσουάρ, αλλιώς θα υπερφορτωθείς και σίγουρα το γιλέκο σου δε θα πάρει την προσοχή που του αξίζει! Μην το παρακάνεις!

6. Μπικίνι με κρόσσια - το πιο hot μπικίνι της παραλίας! Eίναι να μην έρθει κάτι στη μόδα, με το που έρθει ξαφνικά εξαπλώνεται παντού. Αν αναρωτιέσαι για το κατά πόσο πρέπει να πέσεις στην παγίδα και να πάρεις ένα τέτοιο μαγιό, εγώ να ξέρεις είμαι υπερ αυτής της αγοράς. Αν δεν είναι και λίγο έξαλλο το μαγιό μας, τότε τι κάνουμε δηλαδή;

7. Κοσμήματα με κρόσσια - ω ναι. M ένα μαύρο φόρεμα είναι ό,τι πρέπει. Ισχύει και εδώ ο χρυσός κανόνας όχι-πολλά-κρόσσια-μαζί-κίνδυνος-θάνατος.