Στην παραλία συνήθως προτιμούμε να είμαστε πιο χαλαρές και να μην ασχολούμαστε τόσο με μαλλιά, μακιγιάζ και τα σχετικά. Το μακιγιάζ άστο στην άκρη, τα μαλλιά όμως γιατί όχι; Μπορείς να δοκιμάσεις 7 πολύ απλά χτενίσματα για τη θάλασσα και για να μη χάνεις το στυλ σου αλλά και για να μαυρίζεις καλύτερα - χωρίς τα μαλλιά μέσα στη μέση.

*Να θυμάσαι πως και τα μαλλιά σου χρειάζονται προστασία από τον ήλιο γι' αυτό καιρός είναι να προμηθευτείς τα κατάλληλα προϊόντα*

1. Κότσος - chic bun. Μπορείς να διαλέξεις ένα ξεχωριστό λαστιχάκι, με ανάγλυφα λουλούδια ή φλοράλ μοτίβα - αναλόγως τι ταιριάζει και με το μαγιό σου.

2. Πλεξούδες. Είτε όλα τα μαλλιά (για το ομοιόμορφο μαύρισμα που λέγαμε πριν) ή ένα τμήμα - ειδικά το μπροστινό που πέφτει μέσα στα μάτια σου όταν κολυμπάς ή όταν κάνεις ηλιοθεραπεία.

3. Ψηλή κοτσίδα. Αυτό κι αν είναι το ιδανικό hairstyle για την παραλία, άσε που όταν είναι τα μαλλιά σου πιασμένα προστατεύεται το χρώμα (αν είναι βαμμένα) από το να ξεθωριάσει γρήγορα.

4. Πλεξούδα και κότσος, 2 σε 1. Αυτό σε περίπτωση που πρόκειται για beach party, για τα γενέθλια σου, για εκδρομή, για διακοπές - αν έχεις την όρεξη να το κάνεις κάθε φορά που πηγαίνεις για μπάνιο, εγώ μαζί σου φυσικά!

5. Αυτοσχεδίασε με μια μπαντάνα. Δεν απαιτεί ιδιαίτερο χρόνο αυτό, με δυο κινήσεις έχεις αποκτήσει ένα τέλειο hairstyle για την παραλία και για την υπόλοιπη μέρα!

 

6. Ψαροκόκκαλο! Αν πιάνουν τα χέρια σου ή της κολλητής σου, το ψαροκόκκαλο είναι από τις πιο stylish επιλογές που μπορείς να κάνεις τόσο για την εμφάνιση σου στην παραλία αλλά και γενικότερα και ειδικά το καλοκαίρι. Είναι να το χεις όμως γιατί εγώ όσα tutorials και να δω, δεν το χω ρε παιδί μου!

7. Επιμελώς ατημέλητη κοτσίδα. Λίγο πιο χαλαρή και με λαστιχάκι λίγο πριν το τέλος ώστε να μην αφήνει τα μαλλιά σου εντελώς στην τύχη τους - ιδανική για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και για την παραλία που δε θες τίποτα να κολλάει πάνω στο αντιηλιακό σου.