Κάνει αρκετή ζέστη ήδη δεν χρειάζεσαι το πιστολάκι ή την ισιωτική να σε ζεσταίνει περισσότερο. Ακολούθησε τα εύκολα βήματα που σου δείχνουν οι φωτογραφίες, είτε μετά το ντους, είτε μόλις βγεις από την παραλία και δεν θα δυσκολευτείς καθόλου.

1.Το ψαροκόκαλο ήταν η νούμερο ένα πλεξίδα πέρυσι το καλοκαίρι αλλά ακόμα δεν μπορείς να την κάνεις σωστά. Σου έχουμε εναλλακτική για μια πλεξίδα… ψεύτο – ψαροκόκαλο.

2.Κάνε τα μαλλιά σου κυματιστά χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλα σου, μπόλικα τσιμπιδάκια και λίγη λακ. Ακολούθησε τα βήματα και θα έχεις wavesχωρίς θερμότητα.

3.Τύλιξε τα πάντα με ένα turban!Και να στο κάνουμε ακόμα πιο εύκολο σου δείχνουμε πώς να το κάνεις με ένα μαντίλι.

4.Πάρε 5-6-7 ή και 10 τσιμπιδάκια και πιάσε τούφα – τούφα τα μαλλιά σου πίσω. Δουλεύει και σε κοντό και σε μακρύ μαλλί, και το τέλειο είναι πως δεν χαλάει τις μπούκλες σου αν μετά αποφασίσεις να τα αφήσεις κάτω.

5.Φτιάξε έναν κότσο κομμωτηρίου… στο σπίτι. Αν έχεις κάτι επίσημο στο ημερολόγιο σου, βάλε το μακρύ σου φόρεμα και ένα λουλούδι στα μαλλιά.

6.Και πάλι αυτό το χτένισμα στέκεται τέλεια και σε κοντό και σε μακρύ μαλλί. Κάντο μια μέρα που τα μαλλιά σου δεν στρώνουν ή είναι κάπως ηλεκτρισμένα και θα λύσεις τα προβλήματα σου.

7.Με ένα διπλό ατημέλητο , θα δείχνεις κομψή και ανέμελη την ίδια στιγμή. Βάλε λίγη λακ για να κρατήσει όλη μέρα ο όγκος.

8.Πλεξίδα δύο σε ένα. Δοκίμασε το στην παραλία, μόλις βγεις από το νερό. Δεν θα σε ενοχλούν τα μαλλιά στο μαύρισμα και όταν τα λύσεις θα έχεις θεϊκές μπούκλες.

9.Τα πολύ σγουρά μαλλιά σου έχουν ανάγκη για νέα χτενίσματα. Δοκίμασε τα πολλά μικρά «σαλιγκαράκια». Θα κρατήσουν τα μαλλιά σου στην θέση τους χωρίς το βάρος ενός μεγάλου.

10.Δεν χρειάζεται να αγοράσεις στέκες όταν μπορείς να τις «φτιάξεις» με τα μαλλιά σου!

11.Το Γαλλικό σινιόν είναι ότι πιο κομψό μπορείς να κάνεις με τα μαλλιά σου. Και ταιριάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπου και να πάς.

12.Για πιο παιγνιδιάρικο μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου «μαλλί της γριάς» και μετά κάνε και μια βόλτα σε κανένα λούνα πάρκ!

13.Ίσως έχει λίγο περισσότερη δουλειά, αλλά το αποτέλεσμα είναι σχεδόν επαγγελματικό με αυτές τις πλεξίδες.

14.Δώσε όγκο πριν τυλίξεις αυτό το στριφογυριστό bun στην κορυφή του κεφαλιού σου.

15.Απλές επαναλήψεις που θα σου δώσουν κάτι μεταξύ ψαροκόκαλου και αλογοουράς. 

#καλοκαίρι #χτένισμα #μαλλιά