Είτε έχεις λίγη κοιλίτσα είτε βασανίζεσαι από τα ενοχλητικά "love handles", - μη σκας.

Σου έχουμε τα 4 tips που θα σε σώσουν. Και δεν εννοώ διατροφικά αλλά εμφανισιακά!

1. Ψηλόμεσα παντελόνια

Ευτυχώς τα χαμηλοκάβαλα έχουν φύγει εδώ και καιρό από τη μόδα. Τα τζιν και γενικότερα τα παντελόνια που φτάνουν πιο ψηλά είναι η ιδανική επιλογή για να κρύψεις τα love handles σου, αφού ουσιαστικά τα "μαζεύουν". Φρόντισε μόνο να κάνει σωτή εφαρμογή, γιατί αν σε στενεύει μάλλον χειρότερο θα είναι το αποτέλεσμα αφού θα τα κάνει να πετάνε ακόμα πιο πολύ. 

2. Φαρδιά tops

Τα μακριά και αέρινα tops είναι σούπερ για να κρύψεις την κοιλίτσα. Το ότι φτάνουν πιο κάτω απ' την κοιλιά βοηθά στο να μη πέφτει εκεί το βλέμμα ενώ το ότι είναι φαρδιά σημαίνει πως δε τη διαγράφουν καθόλου. Προτίμησε να τα συνδυάσεις με κάτι πιο στενό από κάτω, για να μην έχεις παραπάνω όγκο απ' όσο θέλεις.  

3. Ζακέτα, η αγαπημένη

Οι πλεκτές ζακέτες, εκτός από cozy και χουχουλιάρικες είναι και το τέλειο καμουφλάζ. Είτε τις έχεις ανοιχτές είτε κλειστές, τη δουλειά τους θα την κάνουν. Ένα τρικ που μπορείς να δοκιμάσεις, όταν φοράς μια ζακέτα κουμπωμένη, είναι να προσθέσεις μια ζώνη για να δημιουργήσεις το εφέ της λεπτότερης μέσης. 

4. Shapewear

Οι κορσέδες και γενικότερα τα ρούχα που εμπίπτουν στο shapewear έχουν πάψει πια να έχουν "γιαγιαδίστικο" χαρακτήρα. Πλέον, όλες οι νέες κοπέλες που ξέρουν από εμφανισιακά tricks τα επιλέγουν με κλειστά μάτια αφού μπορούν να κάνουν θαύματα για τη σιλουέτα σου και να σε δείξουν πολλούς πόντους μείον, χωρίς να κάνεις το παραμικρό. Μη χάνεις χρόνο, βρες το ιδανικό για σένα τώρα που έχουμε ακόμα εκπτώσεις!

€40.00, Asos