​​

Μια σούπερ πλεξούδα
 
 
Σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, εφάρμοσε το Sun Beauty Hair σε όλη την επιφάνεια. Δημιούργησε μια χωρίστρα στο πλάι. 
Πλέξε κοτσιδάκια με τις μπροστινές τούφες, σαν μια κορδέλα και με τις πλαϊνές τούφες από τη χωρίστρα και κάτω . Ένώσε τα δύο κοτσιδάκια στη βάση του λαιμού.
 
Πλεξούδα «ψαροκόκαλο»
 
 
Εφάρμοσε το Sun Beauty hair στα μαλλιά σου και κάνε μια κεντρική χωρίστρα. Τράβηξε τα μαλλιά σας στη μία πλευρά και πλέξτα σε μια κοτσίδα με κατεύθυνση από πάνω προς τα κάτω. 
 
Κρεπάρισμα με αέρα '60s
 
 
Εφάρμοσε το σπρέι Sun Beauty Hair στα μαλλιά σου, ξεκινώντας από τις ρίζες. Χρησιμοποίησε φουρκέτες και στήριξε τα μαλλιά σου στη μέση του κεφαλιού και βάλε μια κορδέλα.

 

Sun Beauty Hair Oil: Μαλλιά κάτω από τον ήλιο

Τέλεια μαλλιά όλο το καλοκαίρι με τη σωστή φροντίδα – αυτό επιθυμεί η Lancaster για το καλοκαίρι του 2015. Με το προϊόν Sun Beauty Hair Oil σας παρουσιάζει το πρώτο προϊόν για την φροντίδα των μαλλιών, συμπληρώνοντας τις υπάρχουσες σειρές προϊόντων αντηλιακής προστασίας. Αυτό το νέο, μοναδικό σπρέι για τα μαλλιά εξασφαλίζει ολοκληρωμένη προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA, UVB και IR, που προκαλούν σημαντική φθορά.

Μια πολύπλευρη προστασία

Το σπρέι Sun Beauty Hair περιλαμβάνει στη σύνθεσή του τις ίδιες προηγμένες τεχνολογίες που συναντούμε και στα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Sun Beauty: ένα διευρυμένο φάσμα προστασίας ενάντια στις ακτίνες UVB και UVA, καθώς και ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες, για πρώτη φορά σε προϊόν περιποίησης μαλλιών. Επιπλέον, επειδή τα μαλλιά φθείρονται και από το αλάτι και από το χλώριο, το προϊόν προστατεύει και από αυτούς τους δύο παράγοντες. Με το φυσικό τους χρώμα ή βαμμένα, τα μαλλιά διατηρούν τη λάμψη τους, δεν ξεθωριάζουν, ούτε γίνονται ξηρά – είναι απλά καταπληκτικά. 

Με υφή για εύκολο στάιλινγκ 

Πρόκειται για ένα ιδανικό συνδυασμό από θρεπτικά έλαια με προστατευτικές ιδιότητες και στοιχεία για εύκολο στάιλινγκ, που συνθέτουν μια διφασική φόρμουλα που χαρίζει ιδανική φροντίδα και εμφάνιση. Δε χρειάζεται πια να καλύπτετε τα βρεγμένα σας μαλλιά με κάποιο μαντήλι για να δείχνετε κομψή. Αυτό το ανάλαφρο λάδι, που αφήνει μια μεταξένια αίσθηση, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, είναι το εισιτήριο για την τέλεια εμφάνιση των μαλλιών σας στην παραλία, σέξι και όμορφα. Ψεκάστε σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά και ορίστε το αποτέλεσμα – άψογη εμφάνιση στην παραλία. Όμορφες μπούκλες, ελεγχόμενος όγκος και γοητευτική λάμψη.

Το γνωρίζατε;

Όπως ακριβώς οι ακτίνες UV, έτσι και οι υπεριώδεις ακτίνες φθείρουν τις ίνες της τρίχας. Επηρεάζουν τη δομή και την αντοχή τους, ενώ επιδεινώνουν τη βλαβερή επίδραση των ακτινών UV. Όλα τα είδη μαλλιών υποφέρουν, γίνονται πιο ξηρά και θαμπά. Ειδικά στα βαμμένα μαλλιά το χρώμα χάνει την ένταση και τη λάμψη του.