Φήμες λένε ότι οι Ταύροι είναι οι πιο πιστοί και καλοί φίλοι στον πλανήτη. Πάντα σοφοί, ιδανική παρέα στα πάνω και στα κάτω σου, όσοι ανήκουν σ' αυτό το ζώδιο φαίνονται σαν να είναι η όαση μέσα στην καθημερινότητά σου. Αν έχω φίλη Ταύρο; Φυσικά και έχω, γι' αυτό θα σου πω τα παρακάτω με απόλυτη βεβαιότητα. Για τη φίλη μου τη Μάρθα λοιπόν!

1. Θα σε δεχτεί όπως είσαι. Όσο παλαβιάρα κι αν είσαι, μπορείς πάντα να είσαι ο εαυτός σου μ' αυτή τη φίλη σου .Α και μην ξεχνάς ότι είναι τέλεια στο να σε ακούει και να σου προτείνει συμβουλές. 

2. Έχει χιούμορ. Θα γελάς πολύ μαζί της, το μόνο σίγουρο. Έχει αίσθηση του χιούμορ ακόμη και σε δύσκολες στιγμές ή σε φάσεις άγχους, κάπως έτσι λοιπόν θα αποφορτίζει την ατμόσφαιρα και θα σε χαλαρώνει.

3. Είναι άτομο χαμηλών τόνων. Α και σεμνή. Δε θα την πετύχεις να επαναλαμβάνει με τις ώρες τα κατορθώματα της, αντιθέτως θα αγαπάει τη γνώση, θα βελτιώνεται συνεχώς αλλά θα το κρατάει όσο πιο κρυφό μπορεί - όχι από μυστικοπάθεια, αλλά το να καμαρώνει για τον εαυτό της δεν της ταιριάζει ρε παιδί μου.

4. Ξεχνάει και συγχωρεί. Το γνωστό forgive and forget που λένε και στο χωριό μου και θεωρώ ότι αποτελεί μεγάλο (ή καλύτερα ΤΕΡΑΣΤΙΟ) προσόν για ένα άτομο/μια φίλη. Θα σε συγχωρέσει όσες φορές χρειαστεί γιατί το ίδιο θα ήθελε να κάνεις και εσύ. Δε θέλει να σε κόψει από τον κύκλο της έτσι απλά.

5. Ξέρει να περνάει καλά. Με το αγόρι της, με την παρέα της, θα βρει τον τρόπο έννοια σου. Το σίγουρο είναι ότι χαίρεται τη ζωή της, δε μένει στάσιμη, δεν επαναπαύεται, γι' αυτό άλλωστε θα αποτελεί κι από τα πιο ενδιαφέροντα άτομα του κύκλου σου.

6. Έχει αυτοπεποίθηση. Κι όμως. Όχι την αυτοπεποίθηση που καταντάει φορτική, αλλά την άλλη, την ωραία. Θα δεις πως είναι σίγουρη για τον εαυτό της, έχει μια μυστική εσωτερική δύναμη, αλλά δεν το δείχνει. Ε γι' αυτό την αγαπώ!

7. Αγαπάει πολύ το φαγητό κι απορώ γιατί δεν είμαι Ταύρος και γω τέλος πάντων. Δεν ξέρω αν θα μοιραστεί μαζί σου το φαγητό της, αλλά δε θα σε κρίνει που θα φας ένα μπέργκερ ή ένα γλυκό παραπάνω. Η΄ και περισσότερα.

8. Θα είναι εκεί για σένα, πάντα και σταθερά. Δε θα φύγει από δίπλα σου και ίσως να είναι τελικά από τις πιο πιστές φίλες που θα αποκτήσεις στη ζωή σου. Θα σε σέβεται, θα σε υπολογίζει και θα σε αγαπάει.