Το φλερτ με απώτερο σκοπό να προσελκύσεις τον άλλον και να τον ρίξεις στα δίχτυα σου είναι σαν ένα παιχνίδι με χαρτιά. Ξεκινάς από τα δυνατά σου χαρτιά, αυτά που σε κάθε παρτίδα μπορούν να σου αποφέρουν κέρδος και μετά συνεχίζεις με τους κρυφούς άσους που έχεις στο μανίκι. Κάθε παίχτης έχει συγκεκριμένες κινήσεις και τις εφαρμόζει πιστά σαν ένα πλάνο που δεν παρεκκλίνει ποτέ. Η λέξη κινήσεις βέβαια ταιριάζει στους άντρες που είναι και οι κυνηγοί. Οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη τόσο από κινήσεις όσο από απτά πράγματα. Και βρίσκονται όλα πάνω στο κορμί τους. Κάθε ένα από αυτά μπορεί είτε από μόνο του είτε ως τελικό χτύπημα να τον φέρει στο επιθυμητό σημείο.

1.Τα μαλλιά. Υπάρχουν άντρες που τρελαίνονται με το πολύ μακρύ και λείο μαλλί. Και αυτό είναι κάτι δυσεύρετο. Ο λόγος είναι καθαρά στο υποσυνείδητο και αποτυπώνεται σε σεξουαλική στάση. Άλλοι πάλι τρελαίνονται με το κοντό μαλλί. Εσύ απλώς χρειάζεται να ξέρεις το κοινό σου. Αυτό μόνο.

2. Τα λακάκια χαμηλά πίσω μεταξύ μέσης και  πλάτης. Οι λεγόμενες λαβές του έρωτα. Σαν πολύ μικρά αναχώματα. Με ένα κοντό μπλουζάκι τα αφήνεις σε κοινή θέα και φροντίζεις να δει την πλάτη σου. Και μετά θα τρέχει συνεχώς πίσω της. Δεν είναι κάτι που μπορεί να εξηγηθεί. Απλώς μας αρέσει. Κι αυτό πάλι ανάγεται στο σεξ και τις προσλαμβάνουσες εικόνες του εγκεφάλου μας. You know, Καβάλα.

3. Οι πατούσες. Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να μιλάμε για καθαρή ποδολαγνεία ή για ζήτημα αισθητικής. Ένα άσχημο πέλμα μπορεί να τον ξενερώσει αρκετά και να αποτραβιέται από το να σου την πέσει επειδή εστιάζει το βλέμμα του εκεί. Αντιθέτως, ένα ωραίο πέλμα και περιποιημένο μπορεί να τον κάνει να παραβλέψει τα πάντα. Μπορεί να σου πετάξει και την ατάκα «ωραία πόδια…τι ώρα ανοίγουν;».

4. Το στήθος φυσικά. Στα είπα όλα και εδώ. Αν ο άντρας είναι «βυζικός» τότε θα ξεκινήσει το βλέμμα του από εκεί και μετά θα πάει προς τα πάνω. Βέβαια εσείς οι γυναίκες έχετε πολλούς τρόπους για να του δώσετε και μια πλανερή εικόνα επ΄αυτού – λέγε με πους απ σουτιέν – οπότε θα είναι παιχνιδάκι να τον ρίξετε.

5. Τα οπίσθια. Το αντίβαρο των τύπων από πάνω. Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη φόρμα που να ξετρελαίνει αυτούς τους τύπους. Άλλοι τους θέλουν πιο πεταχτούς, άλλοι μινιόν, άλλοι σε φάση Κιμ Καρντάσιαν. Ωραία συζήτηση ξεκίνησα. Του κ*λου.

6. Ο λαιμός. Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Καθότι δεν υπάρχει όρος λαιμολαγνεία, οι άντρες που γουστάρουν λαιμό δεν έχουν κάποια εξήγηση, εκτός κι αν ο τύπος είναι βρυκόλακας. Εκτός από τους προφανείς λόγους, η εστίαση τους εκεί να ξέρεις δείχνει και έναν πιο kinky και άγριο σεξουαλικά τύπο.