Ας το παραδεχτούμε, λοιπόν. Το σεξ με τον πρώην μπορεί να είναι καλό-γιατί είναι απαγορευμένο- αλλά φέρνεις πολλές περίεργες και άβολες καταστάσεις. Είσαι σίγουρη ότι θέλεις να τις περάσεις;
Ιδού το ερώτημα. Μπορεί βέβαια να μην αντιμετωπίσεις και τίποτα, αλλά το πιο πιθανό είναι να αγχωθείς, να μπερδευτείς και να στεναχωρεθείς.

Τι θα γίνει λοιπόν εάν (σκέφτεσαι να) το κάνεις με τον πρώην σου;

1. Θα έχεις άγχος

sex with your ex 8
Σίγουρα το έχετε ξανακάνει, άρα από τη μία πλευρά ξέρεις... τα λημέρια του.  Από την άλλη, επειδή έχει περάσει καιρός και πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει, έχεις άγχος για το που θα το κάνετε, για το πως θα το κάνετε, για το εάν πρέπει μετά να του πεις να κοιμηθείτε μαζί ή ότι πρέπει να φύγεις. Και αυτό γιατί όταν ήσασταν μαζί είχατε άλλους όρους και άλλες συνήθειες, οπότε μην παραξενευτείς εάν μετά σου πει καληνύχτα και γίνει καπνός.

2. Να τον ρωτήσεις εάν κοιμάται με άλλες;

sex with your ex 2
Από τη στιγμή που έχετε χωρίσει, είναι πολύ πιθανό να έχει γνωρίσει κι άλλες κοπέλες. Εσύ, βέβαια, έχεις περιέργεια να μάθεις, είτε από εγωισμό, είτε επειδή τον γουστάρεις ακόμα. Να του το πεις ή θα φανεί ότι ενδιαφέρεσαι πολύ;  Από την άλλη, εάν σε ρωτήσει εκείνος τι πρέπει να πεις; Ναι, για να δείξεις ότι τον ξεπερνάς ή όχι, μη σε πει και εύκολη; Πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου.

3. Κι αν δεν είναι ωραίο το σεξ;

sex with your ex 4
Μπορεί να μη σας βγαίνει, μπορεί να σας αρέσουν άλλα πράγματα πια, μπορεί να ξενερώσει ή να ξενερώσεις. Αξίζει τον κόπο; Απάντησε μόνη σου σε αυτή την ερώτηση.

4. Πρέπει να το πεις στις φίλες σου;

sex with your ex 8
Θέλεις να το μοιραστείς, αλλά μπορεί να σε κράξουν. Τι να κάνεις; Θα τους το κρύψεις ή θα τους το πεις; Πολύ άγχος ρε παιδί μου....Τι ήθελες και έμπλεξες!

5. Αν είναι καλό το σεξ, του στέλνεις μήνυμα την επόμενη μέρα;

sex with your ex 5
Ή περιπλέκεται το πράγμα; Εάν πέρασες καλά, λογικό είναι να του στείλεις ένα μήνυμα. Βέβαια, έτσι μπερδεύονται τα πράγματα και δεν είναι ότι απλά κάνατε σεξ, αλλά πάει αλλού το θέμα...

6. Θα ξαναείστε μαζί;

sex with your ex 10
Το θέμα που περιπλέκεται, όπως είπαμε και πιο πριν... Πάλι μαζί ή δεν αξίζει τον κόπο;

Εσύ ξέρεις, εσύ αποφασίζεις...Πάντως, πριν κάνεις σεξ με τον πρώην σου, σκέψου καλά τις προηγούμενες έξι ερωτήσεις...