Κανονικά, για να είμαστε δίκαιες, θα πρεπε να σου πω να μην ακούς καμία συμβουλή και απλά να εμπνευστείς από αυτόν που έχεις δίπλα σου. Όμως, επειδή μπορεί αυτό να μην αρκεί, έχω να σου πω τα παρακάτω:

1. Σταμάτα να ψάχνεις για σεξ. Όσο το κυνηγάς, τόσο δε θα έρχεται.

nick miller

2. Ο άλλος θέλει να δει ότι έχει τον έλεγχο, αλλά να ξέρεις, θα ξενερώσει αν σε δει κομπλαρισμένη.

new girl

3. Ζήτα ακριβώς αυτό που θέλεις και ξεκαθάρισε τι είναι αυτό που δε θέλεις .. από την αρχή! Μην περιμένεις να διαβάζει το μυαλό σου και ειδικά εκείνη τη στιγμή.

girl code

4. Μη σκέφτεσαι πως να κάνεις το οτιδήποτε, απλά κάντο. Απόφυγε να δείχνεις διστακτική ακόμη κι αν μέσα σου αργοπεθαίνεις από το άγχος.

now and then

5. Αν δε θέλει προφυλακτικό, κάντον να θέλει. Θέλω να ελπίζω ότι δε θα φτάσετε τελευταία στιγμή να αναλύετε τις απόψεις σας περί προφύλαξης και ότι θα είναι ξεκαθαρισμένα από πριν αυτά, "τρόμαξε" τον με όλα αυτά που μπορεί να πάθει κι αυτός αν δεν προσέξετε. 

mean girls

6. Βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς σου, μη ρωτάς πολλά, just do it!

pillow

7. Αν κάτι πάει στραβά, όσο και να ξενερώσεις, μην το δείξεις. Γέλα, πες καμιά αηδία να περάσει η ώρα, κάνε ότι το διασκεδάζεις.

ask for it

8. Επισκέψου το μπάνιο μόλις τελειώσει η πράξη (αγκαλίτσες για ώρες και τέτοια σου λέει!). Θα αδειάσεις την κύστη σου, θα αποβάλλεις και μικρόβια.

bacterial

9. Μη λες στον εαυτό σου να μην αγχώνεται, σε αγχώνεις περισσότερο. Γύρνα και πες ''και σιγά το πράγμα'' , να δεις πως θα χαλαρώσεις.

i had sex

10. Βάλε στο μυαλό σου ότι θέλεις να περάσεις εσύ πρώτα καλά (ναι εγωιστικό, το ξέρω) κάπως έτσι όμως θα έχεις ένα στόχο και θα δεις ότι και ο άλλος θα περάσει καλά. 

masturbation

11. Μη ρωτάς πράγματα κατά τη διάρκεια του σεξ - μα πάρε πρωτοβουλίες κι εσύ!

girls

12. Και μην το παίρνεις τόσο στα σοβαρά, απομυθοποίησε το! Η πιο βασική συμβουλή.

liz lemon

13. Κανείς δεν ξέρει όντως στ' αλήθεια τι κάνει την ώρα της πράξης, ό,τι του βγει και ό,τι σου βγει!

zooet

14. Το σώμα σου δείχνει πολύ πιο ωραίο απ΄ό,τι νομίζεις! Ούτε που τον απασχολεί τον άλλο η κυτταρίτιδα σου.

boobs