Κάθε άνθρωπος, κάθε φύλο και κάθε ζώδιο βλέπει τον έρωτα διαφορετικά... Θέλεις να δεις πως ερωτεύεται αυτός που σου αρέσει; Δεν έχεις παρά να μάθεις πότε έχει γεννηθεί!

Κριός


Θα περάσει καιρός μέχρι να καταλάβεις εάν σε έχει ερωτευτεί ένας Κριός, καθώς συνήθως το παίζει αδιάφορος.  Όταν ερωτεύεται, διεκδικεί και δεν το βάζει κάτω αν δεν καταφέρει να είναι με το άτομο που του έκλεψε την καρδιά. Επίσης, ενώ γενικά είναι πιστός, θέλει να νιώθει το φλερτ και από άλλες γυναίκες.

Ταύρος


Ο δύσκολος και παλιομοδίτης στον έρωτα! Και αυτός θα περάσει καιρός να σου δείξει ότι σε θέλει, όχι επειδή είναι εγωιστής όπως ο Κριός, αλλά γιατί είναι αργός και δυσκίνητος στο να πάρει μπρος και να φλερτάρει μια κοπέλα. Εάν όμως σε ερωτευτεί πραγματικά ο σταθερός και πιστός Ταύρος, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, καθώς αγαπά με αφοσιωμένο και ουσιαστικό τρόπο. Μπορεί να γίνει εύκολα κτητικός. 

Δίδυμος


Πως ερωτεύεται ο Δίδυμος; Με την επικοινωνία, γι'αυτό και θα προσπαθήσει να αποκτήσει μια φιλική σχέση μαζί σου πρώτα. Όταν σε ερωτευτεί -δεν θα του πάρει και ώρα-, θα ζήσεις παθιασμένες στιγμές. Βέβαια ότι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο, οπότε μην έχεις και απαίτηση να σου μείνει πιστός και μια ζωή δίπλα σου. Εγώ, τουλάχιστον, τους φοβάμαι. Και μιλάω στον πληθυντικό, γιατί τα έχεις με έναν, και εμφανίζονται δύο.

Καρκίνος

Ο παραδοσιακός. Μπορεί να σου ζητήσει να τον παντρευτείς μέσα σε λίγους μήνες-εάν μπορεί να φύγει από το σπίτι της μαμάς του, γιατί είναι και λίγο μαμάκιας. Γενικά πάντως, είναι ένας ευαίσθητος, τρυφερός και δοτικός σύντροφος, που ονειρεύεται μια ωραία οικογένεια. Και ένας κολλημένος πρώην, γιατί κάνει πολύ καιρό να ξεπεράσει μια σχέση.

Λέων


Μπορεί να σε προσεγγίσει με το να σε κεράσει κάτι, καθώς είναι ο πιο γενναιόδωρος του ζωδιακού. Και συναισθηματικά γενναιόδωρος, θα περάσεις καλά με έναν Λέοντα, καθώς καμαρώνει για το ταίρι του, νιώθει αυτοπεποίθηση μαζί σου και είναι γενικά πιστός. 

Παρθένος


Ο Παρθένος προτιμά τις ήρεμες σχέσεις από τις παθιασμένες γιατί δεν μπορεί να χειριστεί εύκολα τις έντονα συναισθηματικές καταστάσεις. Επίσης, στο πρώτο ραντεβού είναι σχετικά αμήχανος, οπότε δωσ του μια δεύτερη ευκαιρία, εάν σε ενδιαφέρει.

Ζυγός


Ένα χαρακτηριστικό χρειάζεσαι για να σε ερωτευτεί ο αριστοκράτης Ζυγός: κομψότητα! Δεν είναι από αυτούς που ερωτεύονται συνέχεια, ούτε από αυτούς βέβαια που τους παίρνει χρόνια. Κοιτά την ομορφιά, το στυλ, την καλή συμπεριφορά και γενικά δεν είναι από τους ανθρώπους που θέλει να είναι μόνος, γιατί τα έχει ...ζυγιάσει στο μυαλό του και έχει καταλήξει πως ένα ταίρι τον ισορροπεί.

Σκορπιός

Κτητικός, μυστήριος, υπερβολικά δοτικός και κρυψίνους. Όπως όλα έτσι και στον έρωτα για το Σκορπιό δεν υπάρχει μέση οδός. Αν ερωτευτεί θα το ζήσει παράφορα και ...αρρωστημένα. Θα κάνεις φανταστικό σεξ, αλλά όσον αφορά στο δέσιμο, εάν δεν είσαι έτοιμη να ζήσεις το απόλυτο, τότε φύγε όσο είναι καιρός, γιατί θα σε «πνίξει» από την αγάπη του.

Τοξότης
Αν ένας Τοξότης σου φέρεται πολύ φιλικά και σε πειράζει, τότε ίσως είναι ερωτευμένος φουλ και δε σου το λέει! Η σχέση με έναν άνδρα Τοξότη είναι σχετικά δύσκολα επιτεύξιμη, καθώς είναι από τη φύση του ελεύθερος, δε μένει σταθερά σε ένα μέρος και ανήκει στο ζώδιο που φοβάται τη δέσμευση.

Αιγόκερως

Φαίνεται ψυχρός και απόμακρος, αλλά εάν ερωτευτεί πραγματικά ο Αιγόκερως τότε τα δίνει όλα! Φοβάται την απόρριψη, οπότε θα προσεγγίσει δύσκολα μια κοπέλα που του αρέσει και γενικά, θέλει τον χρόνο του να ανοιχτεί και να νιώσει άνετα με τον άνθρωπο που έχει δίπλα του.

Υδροχόος


Φοβερά πρώτα ραντεβού, καθώς του αρέσει το μπίρι μπίρι και η διασκέδαση. Αλλά, εάν αναζητάς έναν σύντροφο για να περάσεις μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου, τότε άσε τον Υδροχόο στην άκρη! Γιατί; Γιατί θέλει να αισθάνεται ελεύθερος, μακριά από τη ρουτίνα. Είναι πολύ κοινωνικός και συναναστρέφεται πολύ κόσμο αλλά δε δεσμεύεται με κανέναν και όσο περίεργο κι αν ακούγεται, τον ελκύουν οι ισχυρές και κτητικές γυναίκες.

Ιχθύς


Αναζητώντας το ιδανικό και το άπιαστο, ο Ιχθύς εύκολα θα παραμυθιαστεί με κάτι άλλο που θα προσπαθήσει να το φέρει στα δικά του μέτρα γι' αυτό και συχνά γίνεται θύμα της αγάπης του. Θα δώσει πολλά, ίσως περισσότερα από αυτά που θα εισπράξει και μετά θα συνειδητοποιήσει ότι δεν άξιζε τον κόπο.