Ο Βαγγέλης Χατζής είναι ένας πολύ δυνατός πυγμάχος που ξέρει να επιβάλλεται στην ζωή και να δημιουργεί τους δικούς του κανόνες. Είναι ο άνθρωπος Cobra, όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του αλλά και οι αντίπαλοί του. Όταν ήταν μικρός σε ένα ατύχημα έχασε μέρος του δεξιού του χεριού αλλά αυτό το γεγονός δεν τον έκανε να παραιτηθεί. Αντιθέτως, τον όπλισε με κουράγιο και δύναμη. 

baggg-ipop.gr

  1. Ο 27χρονος πυγμάχος Βαγγέλης Χατζής  έχει πολλά όνειρα και στόχους για το μέλλον του. Θέλει να δείξει σε όλους ότι τα όρια είναι μόνο για να τα ξεπερνάμε και έτσι τον βλέπουμε να μπαίνει στο ρινγκ και να αποδεικνύει στους αρτιμελείς αθλητές με τους οποίους έρχεται αντιμέτωπος, ότι όταν η ψυχή σου είναι δυνατή, το σώμα σου την ακολουθεί.
  1. Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με την πυγμαχία και πώς πήρες αυτή την απόφαση; 
  2. Ξεκίνησα την πυγμαχία στα είκοσι μου. Μέχρι τότε δεν είχα ασχοληθεί με κάποια άλλη πολεμική τέχνη με τόσο πάθος, μόνο με την ελληνορωμαϊκή πάλη, αλλά ήταν για λίγο. Όταν ξεκίνησα έμενα στην Αγγλία  και μια μέρα που έκανα βάρη στο γυμναστήριο με προσέγγισε ο πρώτος μου προπονητής που ήταν πυγμάχος και με ρώτησε αν θα ενδιαφερόμουν να το τολμήσω. Το έκανα και από τότε κόλλησα.
  3. Διάβασε εδώ τη συνέχεια...