Η νέα συλλογή Castañer διεκδικεί την ανάγκη επανασύνδεσης με τη φύση και τα απαραίτητα στοιχεία, με στόχο να αφήσουμε πίσω μας μια χρονιά πανδημίας και έχοντας κατά νου όλα όσα μας έλειψαν τόσο πολύ. Η νέα συλλογή «Θάλασσα, Γη και Αέρας» αντιπροσωπεύουν μια αφύπνιση προς τη φύση και ένα κάλεσμα στον μινιμαλισμό. Είναι η ανάσα του καθαρού αέρα με την οποία αποχαιρετάς τις νύχτες του Αυγούστου ή τη μυρωδιά της υγρής γης των αρχών Απριλίου. Για να γιορτάσουμε τη ζωή στα καλύτερά της και να ανακτήσουμε τον χαμένο χρόνο, διατηρώντας την κληρονομιά της παράδοσης, της δεξιοτεχνίας και των φυσικών υλικών, που χαρακτηρίζουν την εταιρεία made in Spain.

Η Castañer είναι συνώνυμο της Μεσογείου, της χειροτεχνίας, της παράδοσης και της φύσης, αξίες που μας εμπνέουν και μας θυμίζουν τη σημασία των μικρών πραγμάτων. Για τον λόγο αυτό, η καταλανική εταιρεία έφτιαξε μια συλλογή γεμάτη λεπτομέρειες που μας συνδέουν με τις πιο βασικές αξίες, πιο μεσογειακές, πιο Castañer. Μια συλλογή γεμάτη ζωή, με νέα χρώματα όπως το κόκκινο, το σκούρο ροζ, το τζιν μπλε, το δέρμα και το πράσινο του νερού.

Ξεκινώντας πάντα με τα εμβληματικά στυλ Castañer, η Carina και η Carol γίνονται πιο θηλυκές από ποτέ, σε απαλά χρώματα, όπως το μπλε του νερού, το σκούρο κόκκινο και το υπόλευκο και σε τρία διαφορετικά ύψη. Προτείνονται ως η πιο κλασική επιλογή της συλλογής.

Συνεχίζουμε με το Fringe Family, το οποίο περιέχει άλλα απαραίτητα είδη της μάρκας, που επιστρέφουν κάθε καλοκαίρι με ξεφτισμένα υφάσματα και σε διάφορες εκδόσεις πατρόν, ανοιχτά και κλειστά σχέδια σανδάλων, με αγκράφα ή κορδέλες, φλατ ή με ψηλές σφήνες.

Για να μπορέσετε να ανανεώσετε και να ερμηνεύσετε ξανά, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε σε βάθος και ποιος είναι καλύτερος να το κάνει από την παραδοσιακή εταιρεία εσπαντρίγιων. Δύο πρωτοποριακά σχέδια που μπήκαν στη ζωή μας πέρυσι και επιστρέφουν με δύναμη αυτή τη σεζόν. Διπλή πλατφόρμα από καουτσούκ σε συνδυασμό με φυσική γιούτα και ειδικά σχεδιασμένη για τους πιο τολμηρούς.

Το Logomania επιστρέφει! Με μια επιτυχημένη επιτυχία σεζόν πέρσι το καλοκαίρι του 2021. Με την ευκαιρία αυτή προσθέτοντας νέα χρώματα που γεμίζουν ζωντάνια το μοντέλο Carina, θηλυκό και κομψό όπως πάντα, και το Palmita στην πιο αρρενωπή του εκδοχή.

Το Style Gala φέρνει μια νότα φρέσκου αέρα, μια εναλλακτική της εσπαντρίγιας χωρίς γιούτα και χαμηλό πάτο, αλλά πάντα διατηρώντας την ουσία του καμβά και των σουέντ εσπαντρίγιες που κατασκευάζονται στο Banyoles από το 1927.

Με μια vintage επιρροή αυτά τα μοντέλα μας ταξιδεύουν σε ένα στυλ από την παλιά Ελλάδα. Το μαύρο και το ιβουάρ σε συνδυασμό με μια λεπτή κορδέλα αρχαίου χρυσού και με γκρι γιούτα παρουσιάζονται τα στυλ Celia, Brenda και Siena.

Νέα χρώματα και κεντήματα γεμίζουν ζωή αυτή τη καλοκαιρινή συλλογή. Σε τρία ύψη, ανοιχτό ή κλειστό, το Cini, το Brini, το Piula και το Petra είναι ιδανικά για να δώσουν ένα twist σε κάθε εμφάνιση.

Επιστρέφοντας στην παλιά Ελλάδα μέσα από τα στυλ Ceni και Samira. Δύο μοντέλα από πλεκτό, χρυσό, συνθετικό δέρμα με λούρεξ από γιούτα στις σφήνες. Τόσο ίσια όσο και ψηλοτάκουνα μοτίβα που είναι ιδανικά για καλεσμένους γάμου ή για ειδικές εκδηλώσεις.

Και δίνουμε τη θέση μας στα πιο τολμηρά μοντέλα της σεζόν με την οικογένεια Gredos, φτιαγμένα με πολύχρωμη βαμβακερή πλεξούδα και μια μεγάλη πόρπη που δίνει στα μοντέλα Amaia και Julia τη δική τους προσωπικότητα.

Από τα πιο τολμηρά στιλ μέχρι τα πιο πολύχρωμα με Babar και Adara, που παράγονται σε πολύχρωμη ράφι σε πορτοκαλί και κίτρινες αποχρώσεις και με μικρές λινά λεπτομέρειες Adara σε εντυπωσιακό τακούνι και Babar με τέλεια σφήνα έτοιμο να αντέξει να φοριέται για ώρες και ώρες.

Ποιος είπε ότι τα crabeaters δεν θα μπορούσαν να είναι τάση; Η Μπαλτά, η Πέππα και η Φανή το κάνουν εμφανές. Με την τεχνογνωσία Castañer και την επιθυμία να εκπλήξουμε καλωσορίζουμε αυτά τα τρία μοντέλα, σε κλασικό καμβά και κορδόνια σε αντίθεση χρώματος γίνονται οι πιο σικ επιλογές της σειράς.

Η Τζαμίλα και η Αλίκη κατατάσσονται μεταξύ των σταρ μοντέλων της σεζόν. Με ιριδίζουσες επιδερμίδες και υφές δέρματος φιδιού γίνονται η τάση στην πιο αγνή της μορφή. Η Τζαμίλα και η Αλίκη έφτασαν να έχουν επιτυχία.

Φτάνουμε στο τέλος της συλλεκτικής άποψης με το Casal και το Balbina. Δύο στυλ φτιαγμένα σε βαμβακερά μακραμέ, με λεπτομέρειες από σουέτ κατσίκας. Style Casal, με κομψές κορδέλες με τακούνι και δέσιμο στον αστράγαλο και Balbina, ένα εντυπωσιακό πέδιλο με αγκράφα. Η τελική πινελιά παρουσιάζεται από την Joan, μια unisex εσπαντρίγια που παρουσιάζεται ως μια τέλεια επιλογή για άνδρες και γυναίκες. Λίγο μποέμ στυλ σε μπλε και κόκκινο ύφασμα Liberty. Η Joan βάζει τέλος στη συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι/2022.