Είναι κάποιες φορές που το πάθος οδηγεί σε υπερβάλλοντα ζήλο στο σεξ. Aποτέλεσμα;  Να ακούγονται ατάκες και να γίνονται πράγματα που προκαλούν το γέλιο είτε του παρτενέρ είτε και των δύο. Θυμηθείτε για παράδειγμα την Ρέιτσελ στα Φιλαράκια Την πρώτη φορά που ο Ρος της έπιασε τον ποπό  ξέσπασε σε ασυγκράτητα γέλια... Ο λόγος; Κυρίως η αμηχανία είναι η βασική αιτία που μπορεί να μετατρέψει τον ερωτισμό σε κλαυσίγελο,  σε ...ρεζιλίκι ή απλά σε κάτι που θα το θυμάστε μετά και θα γελάτε παρέα.

Στον χολιγουντιανό κινηματογράφο υπάρχουν και ειδικά επιλεγμένοι καρατερίστες  ηθοποιοί για αυτό. Ναι, αλήθεια σας λέω. Είναι κάποιοι συγκεκριμένοι ηθοποιοί που ξέρεις ότι στις σεξουαλικές σκηνές θα σου βγάλουν το γέλιο περισσότερο από το πάθος. Να, σαν τις παρακάτω σκηνές. 

1. Όταν υπάρχουν σε ένα κρεβάτι ο Τζέισον Σέγκελ και ο Ράσελ Μπραντ και η φάση είναι "κουαρτέτο πνευστών", τότε ως θεατής δεν μπορείς να αναμένεις κάτι άλλο εκτός από γέλιο μέχρι δακρύων. Στο Forgeting Sarah Marshall του 2011 και με τη Μίλα Κούνις ανάμεσα τους, ο ταντρικός Ράσελ και ο κλαψιάρης Τζέισον ενδίδουν σε ένα κρεβατικό καρέ, αλλά οι γκριμάτσες και το φλεγματικό χιούμορ του Ράσελ-Άλντους σε στέλνουν. Άμα έχεις και τον Τζόνα Χιλ με αυτή τη μπούκλα να σιγοντάρει, άντε να σταματήσεις. Δείτε στο 5:30 και μετά

 

 


2. Με την Έμμα Στόουν να βγάζει το κόκκινο στρινγκ της και να φοράει ένα μίνι που μπορεί στο άψε σβήσε να τα αποκαλύψει όλα θα περίμενε κανείς μια καυτή σκηνή. Στο Easy A όμως το μόνο σέξι είναι η Έμμα και το ψεύδισμα της, αφού ο συμπρωταγωνιστής της που μοιάζει με τον τραγουδιστή από τις Μέλισσες προσποιείται τον πιο ξεκαρδιστικό οργασμό. Μέχρι που η Έμμα τον πετάει στον τοίχο!

 
 

 

3. Φανταζόσασταν ποτέ ότι ο Τζάστιν Τιμπερλέικ θα έβγαζε τόσο γέλιο στο κρεβάτι; Στο Bad Teacher μια φορά η πρώην του Κάμερον Ντίαζ κρατήθηκε να μην γελάσει όταν έκανε κίνηση για διείσδυση χωρίς να έχει βγάλει τα ρούχα του. Σαν αναπαράσταση σεξ ντυμένοι. Γι΄αυτόν ήταν κάτι που θα τον έφερνε σε οργασμό, αλλά η Καμ το πάλευε να τον ερεθίσει, αλλά εις μάτην.

 

 

4. Εντάξει. Αστείες σκηνές σεξ χωρίς American Pie δε γίνονται. Ο έφηβος και παρθένος Τζιμ έρχεται σε οργασμό δύο φορές σε 10 λεπτά μόνο στην σκέψη ότι θα κάνει σεξ με τη Νάντια (Σάνον Ελίζαμπεθ). Εδώ το αστείο έχει διπλή υπόσταση. Από τη μία το ζητηματάκι της πρόωρης εκσπερμάτισης "δεν πρόλαβα να ρίξω τον σπόρο ακόμα" και από την άλλη η κάμερα που τον έχει κάνει βούκινο σε όλο το σχολείο. Από τις ταινίες που σημάδεψαν την εφηβεία μας. Α, ναι. Μην ξεχάσουμε και τη σκηνή που ο Τζιμ κάνει σεξ με... μια μηλόπιτα και τον βρίσκει ο πατέρας του πάνω στον πάγκο της κουζίνας να δίνει πόνο.

 


5. Δεν θα μπορούσα να αφήσω απ΄έξω το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στην ταινιάρα των Monty Python's The Meaning of Life του 1983. Ο Τζον Κλιζ είναι καθηγητής σεξουαλικού προσανατολισμού και φωνάζει στην τάξη την βοηθό του για να δείξουν επί του πρακταίου στα παιδιά τι και πως. Η υπέρτατη φάση είναι που ο Κλιζ έχει την απαίτηση από τους μαθητές να είναι συγκεντρωμένοι σε όσα λέει.