Το να κάνετε σεξ συχνά είναι πολύ καλό σημάδι, αλλά φυσικά δε φτάνει αν αδιαλείπτως κι απαρεγκλίτως επαναλαμβάνεστε. Η συνήθεια και η βαρεμάρα σπάει μόνο αν το προχωρήσετε λιγάκι με νέες στάσεις. Μην περιμένεις πάλι από εκείνη να κάνει την αρχή. Ξεκούνα και άσε τον αέρα της αλλαγής να φυσήξει μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας (ή όπου αλλού τη βρίσκετε).

Το ευθυγραμμισμένο ιεραποστολικό

Η updated βερσιόν της κλασικής στάσης έχει την κωδική ονομασία «Τεχνική Ευθυγραμμισμένης Συνουσίας» και είναι ό,τι λέει. Ιεραποστολικό, αλλά με τη λεκάνη του τοποθετημένη λίγα εκατοστά πιο πάνω από το συνηθισμένο και με τον άντρα όσο πιο οριζοντιωμένο γίνεται. Στόχος είναι το πυελικό του οστό να ακουμπά στην κλειτορίδα σου, το οποίο και θα σε οδηγήσει σ' ένα μεγαλοπρεπή οργασμό.

H V for Vendetta

Δύο προϋποθέσεις για να επιτευχθεί: α) Εσύ να διαθέτεις μια κάποια ελαστικότητα/καλή φυσική κατάσταση β) Γερή στύση. Γιατί αλλιώς δεν γίνεται με τίποτα. Ανεβαίνεις σε κάτι που να έρχεται στο ύψος που βλέπει και παίρνει τα πόδια σου στους ώμους του. Εκείνος βάζει τα χέρια του πίσω στη μέση σου για να καθορίσει το ρυθμό. 

Το ψαλίδι

Τι εννοείς «αυτό το κάνουν μόνο οι λεσβίες»; Μια χαρά λειτουργεί και σε στρέιτ καταστάσεις. Ok, δεν είναι από τις στάσεις που καταφέρνεις με μια κίνηση, είναι λίγο ζόρικη και δεν αφήνει και περιθώρια για πολλές κινήσεις και η εισχώρηση είναι σχετικά ρηχή.

Το καθιστό oral

 Αυτό το oral σε κάνει τον απόλυτο κυρίαρχο, αρκεί ο από κάτω να μην τεμπελιάζει. Προσοχή στα δοντάκια του. Ανασηκώσε τη λεκάνη λιγάκι για να κάνει καλύτερη δουλίτσα και να αναπνέει πιο ελεύθερα ο χριστιανός.

Το πλάγιο 69

Όπως το ξέρεις αλλά στη μια πλευρά αντί για εντελώς ανάσκελα, σας απελευθερώνει πιο πολύ τα χέρια για να κάνετε κι άλλα πράγματα παράλληλα, συν ότι δεν επιβαρύνεται και ο αυχένας του.

Πηγή: askmen.gr