1. Βρείτε την στάση που σας ταιριάζει.Προφανώς και δεν είναι όλες οι στάσεις για όλα τα ζευγάρια. Πρέπει να πειραματιστείτε με αρκετές παραλλαγές προτού καταλήξετε σε αυτήν που το απολαμβάνετε περισσότερο και οι δύο.

2. Συζητήστε χωρίς ταμπού. Ένα tip που έχει γραφτεί και ξαναγραφτεί κι όμως, ελάχιστοι παραδειγματίζονται. Αν δεν πεις στον/ην παρτενέρ σου τι σου αρέσει κι αντίστοιχα δεν τον/την ρωτήσεις για τις δικές του/της προτιμήσεις, δεν πρόκειται να εισέλθετε ποτέ στο ίδιο μήκος κύματος.

3. Κοιτάξτε προς ...τα πάνω. Η οπτική επαφή εκείνη τη στιγμή, είναι ικανή να κάνει τέτοια διαφορά που δε θα το πιστεύετε. Και προσέξτε, η συμβουλή αυτή δεν αφορά μονάχα τις γυναίκες όπως νομίζουν οι περισσότεροι.

tips-gia-oral1

4. Δείξτε ενθουσιασμό. Απολαυστικό στοματικό σεξ, χωρίς ένδειξη πως το απολαμβάνετε (εσείς που το κάνετε κυρίως), δεν υπάρχει!

5. Το χασμουρητό ...σώζει τις γυναίκες. Προφανώς δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου. Γυναίκες (με εμπειρίες προφανώς) δήλωσαν στο Reddit πως κατά τη διάρκεια που κάνουν στοματικό στον σύντροφό τους, ακολουθούν ακριβώς την ίδια διαδικασία με το χασμουρητό. Κι όλα μοιάζουν πιο εύκολα. Δοκιμάστε το και ...ενημερώστε μας!

6. Το μυστικό των αντρών κρύβεται στην αναπνοή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να εισπνέεται από το στόμα και να εκπνέεται από τη μύτη κατά τη διάρκεια των «υπηρεσιών» στην κοπέλα σας. Έτσι, τα χείλη και η γλώσσα είναι πιο χαλαρά και η διαδικασία ευκολότερη για εσάς κι απολαυστικότερη για εκείνη.

7. Μην ψάχνεις το σημείο G. Έλεος με αυτόν τον μύθο! Αντιθέτως, ήρθε η ώρα οι άντρες να καταλάβουν πού ακριβώς βρίσκεται η κλειτορίδα, πόσο σημαντική είναι για την απόλαυση της γυναίκας και με ποιον τρόπο πρέπει να την διαχειρίζονται.

tips-gia-oral2

8. Χρησιμοποιείστε σάλιο. Πολύ σάλιο. Τόσο οι μεν, όσο και οι δε. Μην το φοβάστε, είναι ακριβώς αυτό που ζητά ο/η παρτενέρ σας!

9. Στην τελική, υπάρχει και το λιπαντικό. Μην μπερδεύεστε, το λιπαντικό έχει αρκετές χρήσεις και μία από αυτές συναντάται και στο στοματικό σεξ. Είναι πιθανό το σάλιο να μη μοιάζει τόσο ελκυστική ιδέα στα μάτια σας, επομένως πρέπει να υπάρξει κάποια εναλλακτική.

10. Δώστε βάση στον ρυθμό. Είναι το κερασάκι στην τούρτα κι αν το πετύχετε θα παρακαλάτε να μείνετε εκεί για πάντα. Και οι δύο. Σε κάθε περίπτωση, μην αλλάζετε ένταση και ταχύτητα ανά 2 δευτερόλεπτα. Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περιμένει ο ...οργασμός για να εκραγεί!

11. Ξεκινήστε αργά. Ίσως έπρεπε να το γράψω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και BOLD μαζί. Τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες της παρέας, που νομίζουν πως πάνε σε ...πόλεμο! Άλλωστε, οι προσεκτικές κινήσεις εκ μέρους σας, κάνουν τον/την φίλο/η σας να χαλαρώσει και να απολαύσει στο έπακρο το «δώρο» που του/της κάνετε.

12. Όσο πιο βαθιά, τόσο το καλύτερο. Δεν ήθελα να ακουστώ κυνικός αλλά ρε κορίτσια, το ...deepthroat δεν είναι τυχαία μία από τις κορυφαίες πορνο-αναζητήσεις παγκοσμίως. Ας μην κοροϊδευόμαστε!

tips-gia-oral3

13. Βάλτε και το στήθος της στο παιχνίδι. Ακούς φίλε; Είναι πολύ απλό. Την ώρα που η γλώσσα σου εστιάζει στα «κάτω» σημεία του κορμιού της, τα δάχτυλά σου μπορούν άνετα να ανέβουν λιγάκι πιο «ψηλά». Κίνηση που θα φέρει και το ερεθισμό της στα ύψη.

14. Κάντε λίγο θόρυβο, δεν κοιμάται κανείς. Το θορυβώδες στοματικό (όπως και γενικότερα το σεξ άλλωστε) είναι μακράν καλύτερο από εκείνο της ...πλήρους ησυχίας. Μην ξεχνάτε, δεν το κάνετε για να κοιμηθείτε!

15. Μιλήστε. Στο ίδιο μήκος κύματος κι αυτό το tip. Γίνεται ειδική μνεία ωστόσο, διότι πρέπει να καταλάβετε πως οι πονηρές σκέψεις είναι ιδιαίτερα ερεθιστικές για εκείνον/η που της κάνει. Εξωτερικεύοντας αυτές τις σκέψεις όμως (με λόγια προφανώς), επιτυγχάνεται η υπέρτατη καύλα και για τους δύο. Τόσο απλά.

16. Τα παγάκια και η σαντιγί, μπορεί να σας οδηγήσουν στον παράδεισο. Τα πρώτα λόγω θερμοκρασίας, τα δεύτερα λόγω υφής, εικόνας αλλά και γεύσης. Κι εδώ που τα λέμε, δεν είναι τίποτα το extreme για την εποχή μας...

tips-gia-oral4

17. Μη φοβάστε την αντιστροφή της θέσης. Ο «κανόνας» λέει πως αυτός/ή που κάνει το στοματικό, βρίσκεται από πάνω. Οι κανόνες ωστόσο, δε θα είχαν κανέναν λόγο ύπαρξης αν δε «έσπαγαν» σε κάθε ευκαιρία!

18. Αγγίξτε τους άντρες κάπου εδώ (όχι από την πρώτη φορά όμως!):

tips-gia-oral5

19. Χρησιμοποιείστε το κάτω μέρος της γλώσσας σας. Είναι πολύ πιο απαλό σαν σημείο και η αίσθηση που βιώνει ο/η φίλος/η σας είναι κάτι παραπάνω από υπέροχη. Ένα ακόμη unisex tip λοιπόν...

20. Εστιάστε στις αντιδράσεις του/της. Πράγματι, κάθε ένα από τα παραπάνω tips είναι ικανό να κάνει το στοματικό σεξ ακόμη καλύτερο από αυτό που ήταν μέχρι σήμερα. Ωστόσο, όλο το μυστικό κρύβεται στις αντιδράσεις του/της παρτενέρ σας τη στιγμή που δοκιμάζετε κάτι καινούριο. Κι ο κανόνας που καλείστε να υπακούσετε είναι πολύ απλός: Όταν του/της αρέσει κάτι, το συνεχίζετε. Όταν δεν του/της αρέσει, το κόβετε. Επί τόπου...

 

Πηγή: neopolis.gr