Είμαστε στην εποχή που πασχίζουμε να αντικαταστήσουμε οτιδήποτε πραγματικό με εικονικό. Υπάρχουν βέβαια, και αυτοί που τη βρίσκουν με το …φωνητικό. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τα βίτσια του καθενός. Τα σεβόμαστε και τα αποδεχόμαστε εννοείται.

Στο πλαίσιο λοιπόν, των παραπάνω, γίνεται προσπάθεια να αντικατασταθεί ακόμα και το σεξ. Για αυτό το τηλεφωνικό και το cyber γνωρίζουν ιδιαίτερη άνθιση τα τελευταία χρόνια. Μερικοί μάλιστα έχουν γίνει εξπέρ και μπορούν αν σου πουν πολύ γρήγορα 7 λόγους για τους οποίους το προτιμούν από το live. Για να δούμε:

1. Μπορείς να το κάνεις με άτομο από ολόκληρο τον κόσμο

Το συμβατικό σεξ αρχίζει και γίνεται άβολο. Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βρίσκεστε και οι δύο στον ίδιο …χώρο. Φαντάσου τώρα, να έχει πιάσει καταιγίδα κι εσύ να πρέπει να πας στο σπίτι της φίλης ή του φίλου σου. Άσε που περιορίζεσαι σε 11.000.000 ανθρώπους που κατοικούν στην Ελλάδα. Απαπα, βάλε μυαλό και ξεκίνα το τηλεφωνικό. Με τα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας που επιτρέπουν απεριόριστες κλήσεις σε όλες τις χώρες δε σε περιορίζει τίποτα και κανένας!

2. Αντίο ΣΜΝ

Ένα ακόμη πρόβλημα με το συμβατικό σεξ είναι τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα. Όλοι μας κινδυνεύουμε. Και μην πηγαίνετε πολύ μακριά (όπου μακριά=aids), μείνετε στις απλές ασθένειες οι οποίες όμως μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα επίπονες και επικίνδυνες.

3. Πρέπει να γίνεις δημιουργικός

Είναι σαν τη μάχη τηλεόραση vs ραδιόφωνο. Στη μία περίπτωση τα έχεις όλα έτοιμα ενώ στην άλλη πρέπει να βάλεις το μυαλό και την φαντασία σου να δουλέψει και να γίνεις πιο δημιουργικός από ότι έγινε 12 χρόνια στο σχολείο! Τι σου κάνω, τι μου κάνεις. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο 

4. Δεν πρέπει να αγγίξεις κανέναν και καμία

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι οι οποίοι έχουν πρόβλημα με την αίσθηση της αφής. Δε γουστάρουν να αγγίζουν άλλους ανθρώπους ή αντικείμενα. Πόσο μάλλον τα …γεννητικά όργανα κάποιου ξένου. Πωπω, σιχαμερό. Καλύτερο το ένα χέρι στο τηλέφωνο και το άλλο …

5. Η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο

Είμαι ψηλός, ξανθός, γαλανομάτης, γυμνασμένος με ιδιαίτερα μεγάλα «προσόντα». Τι; Δε με πιστεύεις; Και τι με νοιάζει; Σαν πως θα με δεις ποτέ; Ποιος με εμποδίζει να δώσω αυτές τις πληροφορίες στην υποψήφια σύντροφό μου; Και από την άλλη ποιος την εμποδίζει να μου πει τα δικά της ψεματάκια; Στα οποία ψεματάκια το σουτιέν της είναι πάντα 10 νούμερα πιο πάνω!

6. Δεν υπάρχουν παιδιά

Αυτό κι αν είναι πλεονέκτημα. Και κίνδυνο για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη δε διατρέχεις, και οικονομία κάνεις αφού δε ξοδεύεις χρήματα σε προφυλάξεις. Κι αν προσθέσεις και την απουσία ΣΜΝ που είπαμε πιο πάνω τρίτωσε το καλό!

7. Υγιεινή; Τι είναι αυτό;

Ποιος νοιάζεται μωρέ για την καθαριότητα; Τι σημασία έχει αν έκανες μπάνιο σήμερα ή αν ξυρίστηκες μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα; Εγώ είμαι εδώ κι εσύ είσαι εκεί. Και ο ένας φαντάζεται τον άλλον όπως θέλει. Από την στιγμή που μπορώ να σε φανταστώ όμορφη και όχι κάτι σαν μπαμπουίνο, εσύ μπορείς να με φανταστείς …καθαρό!

Φυσικά κάνουμε πλάκα και σατιρίζουμε τη νεολαία της εποχής μας που έχει ξεχάσει τι σημαίνει φλερτ. Ή για την ακρίβεια, έχει ξεχάσει τι σημαίνει offline flirt.

Κάντε σεξ (πραγματικό). Είναι ΥΓΕΙΑ!

Πηγή: neopolis.gr