Κάποιες φορές τελικά το σεξ είναι πολύ πιο δύσκολο για εμάς τα κορίτσια. Κάτι υποψιαζόμασταν αλλά ήρθαν και οι παρακάτω εξομολογήσεις από 10 αγόρια της διπλανής πόρτας και μας έπεισαν για τα καλά. Πέρα από άγχη, μολύνσεις, πόνους και τα σχετικά, υπάρχουν και κάτι συμπεριφορές που ειδικά πάνω στην πράξη δεν μπορούν να συγχωρεθούν! 

boyonce-embarrassed-sex-guys

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις 10 χειρότερες:

1. Με είχε ικανοποιήσει αρκετά όπως καταλαβαίνεις και δεν ήξερα τι να κάνω, βρήκα στο τραπεζάκι δίπλα ένα μπισκότο και της το έδωσα. Δεν έπρεπε ε; *γελάει* (Μιχάλης Δ., 29)

2. Την είχα σηκώσει στην αγκαλιά μου, είχα κάνει ατμόσφαιρα και την πήγαινα στο κρεβάτι μου. Όλα τα φώτα ήταν κλειστά, οπότε χωρίς να το θέλω την πέταξα στο πάτωμα αντί για το κρεβάτι. (Αλέξανδρος Χ.,23)

3. Τη μεγαλύτερη γκάφα την έκανα όταν ήμουν στο σχολείο ακόμη. Ήμουν 18 κι αυτή μεγαλύτερη, οπότε ήθελα να την εντυπωσιάσω. Πήγα να τη χτυπήσω στα οπίσθια (όπως μου είχαν πει οι φίλοι μου) και τελικά χτύπησα τον εαυτό μου, μπορείς να φανταστείς που. Δεν το κάναμε ποτέ. (Δημήτρης Π, 23)

4. Το κάναμε με την πρώτη μου κοπέλα για πρώτη φορά. Όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι που μπήκε στο δωμάτιο το σκυλί της και μου δάγκωσε το πόδι. Τα παράτησα κι έφυγα. (Χρήστος Α., 20)

5. Ήταν τραγικό. Ήμασταν στο σπίτι μου, είχαμε αρχίσει να γδυνόμαστε και μπήκαν οι γονείς μου με τ' αδέρφια μου για να μου κάνουν έκπληξη για τα γενέθλια μου με μια τούρτα. Μετά από ένα μήνα χωρίσαμε, δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί.(Διογένης Β., 27)

6. Δε θα πω πολλά, αλλά τυχαία την έφτυσα στο πρόσωπο πάνω σε μια έντονη αντίδραση που είχα. (Μάριος, Γ. 21)

7. Την έριξα από το κρεβάτι και έκανε μια τεράστια μελανιά. Από τότε φυσικά με μίσησε η μάνα της. (Γιώργος Θ., 20)

8. Μπήκε η αδερφή μου στο δωμάτιο για να με χαιρετήσει πριν πάει κατασκήνωση, ήμουν σε μια περίεργη φάση με την κοπέλα μου αλλά η μικρή δεν κατάλαβε τίποτα. Τη χαιρέτησα και με χαιρέτησε από την πόρτα του δωματίου μου κανονικότατα (Θωμάς Χ.,21)

9. Ουσιαστικά δεν έφταιγα. Με χτύπησε την ώρα του σεξ και εγώ δεν το περίμενα, ξενέρωσα πολύ και δεν ήθελα να συνεχίσω. Όταν το είπα στους φίλους μου με κράζανε για κανα χρόνο. (Γιώργος Α., 21)

10. Έκανα την κλασική γκάφα, μπέρδεψα το όνομα της. Την ήθελα πολύ αλλά αλήθεια μπερδεύτηκα. (Θοδωρής Ν.,21)

Εσύ, θα τους συγχωρούσες;