Φυσικά δεν ξέρεις πως είναι, γιατί δεν έχεις ξανακάνει  έρωτα.  Eχεις κάνει πολλά... πράγματα μαζί του αλλά να...Στο έχουν ήδη πει άλλες φίλες που έχουν ολοκληρώσει την σχέση τους πως δεν είναι το ίδιο. Οσο κι αν έχετε προχωρήσει...τυπικά είσαι ακόμα Παρθένος. Και δεν εννοώ στο ζώδιο. 

Πλησιάζει η πρώτη σου φορά και το ξέρεις, το νιώθεις, αλλά πάνω απ΄όλα το έχεις αποφασίσει πως μία από αυτές τις μέρες θα κάνεις ολοκληρωμένο SEX!  Tα ιατρικά είμαι σίγουρη στα έχουν πει όλοι. Το ζήτημα της προφύλαξης στο ξαναλέμε ΕΜΕΙΣ! Προφυλακτικό και για τα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα αλλά και για να μην μείνεις  έγκυος.

Πάμε στα άλλα τώρα, στα δικά μας που μόνο ένα κορίτσι μπορεί να σου πει: Η πρώτη φορά δεν είναι ενδεικτική- θα υπάρξουν πολύ καλύτερες, πίστεψέ με. Σίγουρα όμως, όταν το πάρεις απόφαση, πρέπει να είναι με έναν άνθρωπο που θα αισθάνεσαι άνετα, γιατί… θα συμβούν πολλά! Θα σου πω  μερικά απ΄τα πολλά  που έχω τσεκάρει από προσωπική εμπειρία και από ατέλειωτες συζητήσεις με τις φίλες μου εκείνη τη φάση της ζωής μου. Αν αποφάσισες πώς δεν θέλεις να  ανήκεις πλέον στον Αστερισμό της παρθένου μάθε ότι: 

1.    Αλλιώς ΤΟ περιμένεις, άλλο βλέπεις, άλλο νιώθεις.

Το επίμαχο σημείο του αγοριού σου δεν είναι… όπως το φαντάζεσαι. Μπορεί να είναι πιο μικρό από ότι το περιμένεις, μπορεί να είναι πιο… περίεργο, μπορεί να σου φαίνεται χοντρό, στραβό,σιχαμερό, πιο τριχωτό  μπορεί πολλά. Επίσης μπορεί να έχει κι εκείνος το ίδιο άγχος με αποτέλεσμα οι προσπάθειές του να έχουν ...σκαμπανεβάσματα. ( Υοu know what i mean) 

 


 

2.  Πιθανόν να είναι πολύ …άβολα
Επειδή το πιο λογικό είναι να μην έχετε άπλετο χώρο, ή δικό σας σπίτι για να περάσετε το βράδυ μαζί, συνήθως η πρώτη φορά –και οι επόμενες, δηλαδή- είναι λίγο στριμωγμένη, λίγο άβολη, λίγο… χάλια ρε παιδί μου. Αυτοκίνητο, το δωμάτιο χωρίς να κάνουμε θόρυβο και δεκάδες άλλα πιθανά μέρη, δεν θα σου προσφέρουν ιδιαίτερη άνεση. 

 

3.  Πιθανόν να ακουστούν διάφοροι περίεργοι θόρυβοι
Μην νιώσεις ντροπή, ούτε άγχος εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Σώμα είναι και λόγω της …τριβής θα αναπαραχθούν θόρυβοι που είναι απόλυτα φυσιολογικοί. Εάν σου έρθει να γελάσεις, είναι επίσης νορμάλ. Και να κλάψεις, επίσης. Εγώ ας πούμε είχα  βάλει τα κλάματα από χαρά και ανακούφιση γιατί είχα ακούσει ότι θα μου συμβούν τέτοιες μούφες ( θα πονέσω φρικτά, θα έχω φρικτή αιμορραγία μετά, αυτός θα μου γυρίσει την πλάτη κλπ...) κι όταν τίποτα τέτοιο ΔΕΝ συνέβη  ξέσπασα σε αναφιλητά. Η πλάκα είναι ότι ο φίλος μου σάστισε και νόμιζε πως πονούσα τόσο που μετά έκανε μία βδομάδα να με αγγίξει απ΄τον φόβο του ....

 


4.  Δεν θα αισθάνεσαι διαφορετικά μετά
Δεν θέλω να στο απομυθοποιήσω, αλλά μην νομίζεις ότι θα αλλάξει κάτι φοβερά, έπειτα από την πρώτη σου φορά.  Ούτε σωματικά,- άντε να έχεις μία μικρή ενόχληση για 3-4 ώρες μετά - ούτε ψυχικά.  Θυμάμαι πως ένιωθα super τέλεια όχι τόσο γιατί μόνο γιατί αγαπούσα το αγόρι μου όσο γιατί είχα μία αίσθηση του τύπου ότι  ΚΑΙ τώρα μπαίνω στον κόσμο του  Αληθινού SEX! 

Κατά τα άλλα εγώ μπορεί να ένιωθα ότι είχα μία φωτεινή επιγραφή να αναβοσβήνει στο μέτωπό μου ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ  όμως κόσμος παρέμεινε  ο ίδιος, ο ήλιος έβγαινε κάθε πρωί, τα πουλάκια κελαηδούσαν το ίδιο και ούτε κάθε εξής.

( Πάντως νομίζω πως με ένα μαγικό τρόπο η μάνα μου το ....μυρίστηκε -με την μύτη που μόνο η μαμάδες διαθέτουν- καμιά βδομάδα μετά και πέταγε σπόντες για προφύλαξη και προφυλακτικά και κάτι τέτοια τα οποία σε πολύ άβολη θέση με έφεραν γιατί παρά την οικογενειακή ανετούρα εγώ τα σεξουαλικά μου δεν μου άρεσε να τα συζητάω ποτέ με την μαμά μου....) 

 

5.  Ξέχασέ τον τον οργασμό

Δε συμβαίνει ποτέ την πρώτη φορά.Κι αν σου  πουν άλλες ότι είχαν 3 οργασμούς στείλε μου με mail τα ονόματά τους. Δεν θα  φτάσεις, λοιπόν, στην απόλυτη κορύφωση  όχι απαραίτητα επειδή κάνεις κάτι λάθος εσύ, ούτε επειδή κάνει κάτι λάθος ο σύντροφός σου. Απλά, είναι πολύ δύσκολο να έχετε τέτοια χημεία και τέτοια… τεχνική, ώστε να το καταφέρετε με την πρώτη.  Εξάλλου θα έχεις τόσο άγχος... (κι αυτό φυσιολογικό είναι. Μην τρελαίνεσαι...)  Θα έχετε τόσο καιρό και τόση διάθεση να ψαχτείτε που δεν χρειάζεται να  καείς στην προθέρμανση...

6.  Δεν έχεις να ντραπείς για τίποτα

Το σεξ είναι από τα καλύτερα πράγματα στη γη- εε, εντάξει, μετά το φαγητό! Εάν γίνει με προφύλαξη και με τον άνθρωπο που θέλεις, ούτε πρέπει να ντρέπεσαι, ούτε να αισθάνεσαι άσχημα επειδή το έκανες. 

7. Εγκυος μπορείς να μείνεις από τη πρώτη κιόλας στιγμή. 

Γι’ αυτό πάντα προφυλακτικό, και προσοχή γιατί  μπορεί κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού το προφυλακτικό να βγει -χωρίς να το καταλάβετε ή - ακόμη χειρότερα - να σπάσει. Οπότε έχετε το νου σας!  Mετά από την πρώτη σου φορά καλό θα ήταν να  επισκεφτείς έναν γυναικολόγο για να ενημερωθείς  για ό,τι δεν γνωρίζεις και να πάρεις πληροφορίες για τον τύπο της αντισύλληψης που σου ταιριάζει. καλό sex είναι το υπεύθυνο sex.

8. Θα ακούσεις πολλά κουλά. Μην τα πιστέψεις!

Οτι θα πονάς τόσο που το αγόρι σου δεν θα μπορεί να διεισδύσει. ( Οκ μπορεί να είσαι τόσο σφιγμένη που μπορεί να πονάς αλλά αυτό απλά σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσεις γιατί δεν είσαι έτοιμη. Οπότε παραμένετε στο petting - φιλιά- χάδια-παιχνίδια- και προχωράτε άλλη μέρα.

Ας πάμε τώρα στο περίφημο θέμα της ρήξης του υμένα και της αιμορραγίας. Oι γιατροί λένε ότι σπάνια μπορείς να έχεις μερικές σταγόνες αίμα για λίγες ώρες. Καμία φίλη μου δεν είχε αίμα- εγώ αισθάνθηκα ένα απειροελάχιστο στιγμιαίο τσούξιμο  της στιγμή της πρώτης διεύσδυσης- όχι πάνω από λίγα δευτερόλεπτα. 

Είπαμε όμως πολλά για σένα και δεν είπαμε τί μπορεί να συμβεί και σε εκείνον. Αυτά σε επόμενο Post γιατί αγόρι είναι δεν είναι κι SUPERMAN και πίστεψέ με ακόμη κι ο δικός μου πρώτος εραστής -που ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερός μου και πολύ πολύ πιο έμπειρος από μένα- μετά από τρεις βότκες και δυό σφηνάκια- μάλλον αυτά τον έκαναν να τα μαρτυρήσει όλα- μου είπε  πως είχε άγχος γιατί το sex με παρθένα είναι μεγάλο φορτίο και για το αρσενικό.... (Ερχεται κι άλλο post σύντομα)