Ας μιλήσουμε για σεξ. Ας μιλήσουμε για σένα και για εκείνον. Θα αφήσουμε προς το παρόν όλα τα καλά και θα περάσουμε στα «κακά» πράγματα που μπορεί να σου συμβούν ή να προκαλέσεις. Συνήθως αν υπάρχει χημεία μεταξύ σας, δύσκολα θα πάει κάτι – πολύ – στραβά, αλλά ακόμα και τότε δεν θα σας νοιάξει.

Στις άλλες περιπτώσεις, γιατί ξέρεις πως υπάρχουν και αυτές, θα προσέξεις αν η κουρτίνες χρειάζονται πλύσιμο ή αν το πάτωμα χρειάζεται σκούπισμα. Αν το μυαλό και το σώμα σου δεν είναι συγκεντρωμένα στον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου (ή πάνω ή κάτω ή πίσω σου) είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα γίνει η «στραβή».  Κάνε focus και απέφυγε αυτά τα δέκα πράγματα που θα ρίξουν την… διάθεση στα τάρταρα.

1.«Είσαι οκ;»

Θα μου πεις, που είναι το κακό να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για τον παρτενέρ σου; Απλά θες να σιγουρευτείς ότι το απολαμβάνει, όπως και εσύ. Χμ, χμ. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις αν το απολαμβάνει ή όχι τότε κάτι κάνετε λάθος.

2.«Είναι μέσα;»

Όχι! Δεν το είπες! Όποια ελπίδα είχες να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ ιδρώνοντας στα σεντόνια σου, ξέχασε την. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πλήγμα στον εγωισμό ενός άνδρα και θα έπρεπε να έχεις την κοινή λογική να το ξέρεις. Εκτός και αν ψάχνεις τρόπο να τον δεις να κλαίει…

3.«Ναι. Ναι. Ναι. Ναι. Ναι…»

Πιθανότατα δεν σου αρέσει να μιλάς την ώρα την μεγάλη και το κάνεις μόνο για χατίρι του άλλου. Έκπληξη! Δεν του κάνεις κανένα χατίρι έτσι. Φαίνεται πως βαριέσαι και δεν προσπαθείς. Βάλε λίγη φαντασία ή έστω λίγο χρώμα στην φωνή σου.

4.«Μπορείς να βιαστείς λίγο;»

Έχεις κανονίσει ραντεβού για μανικιούρ ή βαρέθηκες να υποκρίνεσαι πως το ευχαριστιέσαι; Σε κάθε περίπτωση αν εκείνη την ώρα σκέφτεσαι πότε θα τελειώσει, είναι τελειωμένη υπόθεση και ίσως πρέπει να δεις τι θα κάνεις για αυτό.

5.Ο λάθος διάλογος, από την λάθος ταινία, στην τηλεόραση

Το ίδιο ισχύει και με το ραδιόφωνο. Μπορεί να βλέπατε τον «ηλίθιο και πανηλίθιο» την ώρα που σας ήρθε η όρεξη για παιχνίδια (ποιοι είμαστε εμείς να σας κρίνουμε;), αλλά να ξέρεις πως είναι η συνταγή σίγουρης αποτυχίας. Τουλάχιστον χαμήλωσε την ένταση!

6.Παιδικές ταινίες, αυτή η μάστιγα

Ας ξεκινήσουμε από τα απλά. (Τώρα θα σας κρίνουμε) Είσαι με τον φίλο σου και βλέπετε παιδική ταινία (ΓΙΑΤΙ;) και αρχίζετε τα παιχνίδια και φτιάχνεστε την ώρα που βλέπετε παιδική ταινία (ΓΙΑΤΙ;). Αντιλαμβάνεσαι τους τόσο λάθος συνειρμούς;

7.Επαναλαμβάνεις το όνομα του συνέχεια

Κινδυνεύεις να γίνεις σαν τον καταναγκαστικό Sheldon που πρέπει να λέει το κάθε τι τρεις φορές; Τι καταλαβαίνεις με τον να τον φωνάζεις επαναλαμβανόμενα με το όνομα του, λες και δεν σε ακούει;

8.Υποκρίνεσαι οργασμό τη λάθος στιγμή

Αν είναι να υποκριθείς οργασμό τουλάχιστον φρόντισε να το κάνεις καλά. Από την άλλη τι θα έλεγες να μην υποκριθείς καθόλου και να βρεις μια άλλη λύση στο πρόβλημα σας. Γιατί ξέρεις ότι υπάρχει πρόβλημα, έτσι δεν είναι;

9.Ουπς!

Το «ουπς» δεν είναι ποτέ καλό, εκτός και αν αφορά την λάμπα του κομοδίνου που έπεσε από το τράνταγμα. Αν δεν έπεσε στο κεφάλι σου, είναι εντάξει να πεις «ουπς». Μόνο τότε.

10.Λάθος όνομα

Θυμάσαι που είπαμε να μην επαναλαμβάνεις το όνομα του; Το παίρνουμε πίσω. Τουλάχιστον έτσι θα θυμάσαι το σωστό όνομα. Εκτός και αν τα μπερδέψεις. Σήκω, μάζεψε τα πράγματά σου και έξω από την πόρτα, γιατί δεν σώζεται με τίποτα.