Οταν πάρεις αυτή τη μεγάλη απόφαση εσύ και ο καλός σου, και αποφασίσετε να παντρευτείτε και να ζήσετε ευτυχισμένοι, πρέπει πριν να έχουν προηγηθεί κάποια πράγματα. Για την ακρίβεια, πολλά πράγματα.

Δεν γίνεται να τα απαριθμήσουμε όλα τώρα, αλλά μπορούμε να συνοψίσουμε τα κυριότερα. Ένα από αυτά, είναι το να έχεις ερωτευτεί. Και όχι μία, αλλά έξι φορές. Μάλιστα, έξι. Με ποιους;;;; Με τους παρακάτω!

1.    Με τον εαυτό σου


Βασική προϋπόθεση για όλες τις σχέσεις σου, ειδικά τις ερωτικές. Για να μπορέσεις να αγαπήσεις, πρέπει πρώτα να ΣΕ αγαπήσεις. Το σώμα σου, τα προτερήματά σου, ακόμα και τα ψεγάδια σου. Αλλιώς, θα είσαι πάντα ανασφαλής και απογοητευμένη από τη ζωή σου.

Γίνε η καλύτερή σου φίλη! Μπορείς! Δες εδώ πως!

2.    Με τη δουλειά σου


Τώρα τι σου λέω, ε; Ε, εντάξει, οι καιροί είναι δύσκολοι και το να σου αρέσει απλά η δουλειά σου είναι πολυτέλεια, πόσο μάλλον να την ερωτευτείς κιόλας. Παρόλα αυτά, πριν αποφασίσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα και να παντρευτείς, πρέπει να έχεις γουστάρει κάτι σχετικό με τα επαγγελματικά σου. Μπορεί να είναι η δουλειά σου, μπορεί να είναι η σχολή σου ή έστω κάτι που κάνεις ερασιτεχνικά και σου αρέσει. Το να παίρνεις ικανοποίηση από τη δουλειά σου και να είσαι καλή σε αυτό, πίστεψέ με, είναι μεγάλος έρωτας.

7 πράγματα που είναι πιο σημαντικά από το βιογραφικό σου όταν ψάχνεις δουλειά.

3.    Με την πόλη σου


Να την εξερευνήσεις, να βγεις, να περπατήσεις τα σοκάκια, να μάθεις τα στέκια, να περιπλανηθείς με την παρέα σου. Η πόλη σου είναι ερωτεύσιμη και σου προσφέρει όμορφες αναμνήσεις που θα είναι για πάντα στο μυαλό σου! Μην την αγνοήσεις όταν είσαι νέα!

4.    Με την καλύτερη σου φίλη


 Η φιλία είναι ίσως ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή μας. Οι άντρες έρχονται και παρέρχονται, το ίδιο και οι δουλειές. Οι φίλοι όμως, είναι πάντα εκεί, να σε αγαπούν και να σε φροντίζουν. Γι’αυτό και πρέπει να έχεις γνωρίσει και βιώσει τι θα πει φιλία, πριν παντρευτείς και ανοίξεις ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Δες εδώ 7 άτομα που πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου (άμεσα).

5.    Με τα όνειρά σου


Τις φιλοδοξίες, τα θέλω σου, τους στόχους σου. Εάν δεν ερωτευτείς τα όνειρά σου, τότε δεν θα βρεις ποτέ την ευτυχία. Ούτε μέσα στο γάμο σου, ούτε πουθενά.

Γιατί πρέπει σε αυτόν τον κόσμο να βγάζεις και όχι να ζητάς λεφτά;

6.    Δηλαδή, με την ζωή σου!


Πολύ απλά, με λίγα λόγια, για να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεκινήσεις μια καινούρια ζωή με τον άντρα σου, πρέπει πρώτα να είσαι γεμάτη σαν άνθρωπος! Γι’αυτό και ερωτεύσου!