Δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς την κολλητή σου, αλλά ούτε και χωρίς αυτά τα μικρά και αθώα ψέματα που όλες μας λέμε. Τα λεγόμενα white lies που επιστρατεύεις όταν δε θέλεις να τη στεναχωρήσεις, όταν δε θέλεις να της πεις ότι πάχυνε, όταν τα μαλλιά της δεν της πηγαίνουν, όταν το αγόρι που θέλει δεν της δίνει καμία σημασία. Περιμένεις (σαν καλή φίλη κι εσύ) να έρθει η κατάλληλη στιγμή, όπου τα λόγια σου θα ακουστούν ενδεχομένως χωρίς να πονέσουν τόσο. Την αγαπάμε την κολλητή μας, στην ανάγκη θα γίνουμε σύγχρονες Πινόκιο για χάρη της.

 

1. Φυσικά και εγκρίνω το αγόρι σου. Και από μέσα σου εύχεσαι να αλλάξει μυαλά και επιτέλους να τον χωρίσει τον αλήτη!

2. Νιώθω την οικογένεια σου και δικιά μου. Ακόμη κι αν θα ήθελες να σκοτώσεις τον αδερφό της που είναι στην κορύφωση της εφηβείας του και ξεσπάει όπου βρει.

3. Τέλεια τα καινούρια σκουλαρίκια σου. Βέβαια από μέσα σου κλαις τα 35 ευρώ που ξόδεψε γι΄αυτή την αηδία.

4. Καλέ, δεν έχω κανένα πρόβλημα που θέλει να αγόρι σου να έρθει μαζί μας για ποτό στο girl's night. Απλά θα ευχηθώ να τον πάρει ο ύπνος πριν ετοιμαστεί μουαχα.

5. Έλα μωρέ, μαλλιά είναι, θα μακρύνουν. Προσπαθείς να συγκρατήσεις τα δάκρια σου (κι εκείνη τα δικά της βέβαια) όταν τη βλέπεις ξαφνικά με το κοντό καρέ.

6. Δε με πειράζει να μου δώσεις μετά τα 5 ευρώ, σιγά. Κι ας ξέρεις ότι είναι δανεικά κι αγύριστα, δε θα γίνεις πιο φτωχή.

7. Μάλωσα με τη μαμά μου, δεν μπορώ να βγω σήμερα, είμαι και λίγο άρρωστη,ας το αφήσουμε καλύτερα. Πες ότι βαριέσαι ντε, δε θα σε παρεξηγήσει, κολλητή σου είναι!

8. Λατρεύω την καινούρια σου σέλφι, δεν ξέρω καν γιατί δεν πήρε πάνω από 5 likes. Γιατί πολύ απλά ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ.

9. Ποιό σπυράκι λες; Δε φαίνεται καν! Δε βλέπω τίποτα. Στην πραγματικότητα όμως σκέφτεσαι ''ωχ αδερφέ, πως το κρύβουμε τώρα αυτό;;''.

10. Να χάσεις κιλά; Τι λες! Αφού είσαι μια χαρά! Μετά από λίγο βέβαια θα της προτείνεις να φάτε σαλάτα, να αποφύγετε το αναψυκτικό και να πάτε για τρέξιμο - διακριτικότατη!