Φιλί: Μεγάλο κεφάλαιο. Μπορεί να σε κάνει να ερωτευτείς, να ξενερώσεις, να αηδιάσεις, να μαγευτείς! Εντάξει, να σου δώσουμε συμβουλές για το πώς θα βρεις αυτόν τον έναν που φιλάει τέλεια, δεν μπορούμε, αλλά μπορούμε να σου πούμε κάποια χαρακτηριστικά αυτών που φιλούν ωραία, ώστε να γίνεις εξπέρ!

1.    Πρέπει να το θέλεις


Να το νιώθεις βρε αδερφέ. Εάν φιλάς απλά για να φιλήσεις, χωρίς συναίσθημα, τότε θα βγει άχαρο και αδιάφορο. Η επιθυμία για φιλί, αυτόματα το κάνει καλύτερο!

10 πράγματα που (δεν) κάνεις και καταστρέφεις τη σεξουαλική σου ζωή.

2.    Φρεσκάδα στο στόμα


Πόσο άσχημο είναι να πας να φιλήσεις κάποιον- μη σου πω και να του μιλήσεις απλά- και να μυρίζει άσχημα το στόμα του; Γι’αυτό κι εσύ, για να είσαι πάντα φρέσκια και καθαρή, μην ξεχνάς να φροντίζεις την υγιεινή και τη μυρωδιά του στόματός σου.

6+2 σκέψεις που όλες κάνουμε ΠΡΙΝ το πρώτο φιλί (Κι αν δε φιλάω καλά;)

3.    Όχι βαρύ κραγιόν


Όχι ότι είναι το βασικό, αλλά η αλήθεια είναι πως εάν ο άλλος θέλει να σε φιλήσει, «κωλώνει» άμα έχεις βάλει δύο κιλά κραγιόν. Προτίμησε τα χείλη σου να είναι άβαφτα, ή με ένα απλό lip palm. 

4.    Όχι πολλή γλώσσα


Ο σωστός τρόπος για να χειρίζεσαι τη γλώσσα σου είναι ο εξής: με γλώσσα μεν, χωρίς πολλά σάλια. Να είναι τόσο-όσο. Και προς θεού! Μακριά από την τακτική του «tongue all over the place»!

7 άκυρα πράγματα που μπορείς να κάνεις κατά τη διάρκεια ενός φιλιού.

5.    Απαλές δαγκωματιές


Ή και καθόλου –ανάλογα εάν το θέλει και ο άλλος. Είναι σίγουρα σέξι και άγριο αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις και τον πας στο νοσοκομείο. Συνέχισε με την τακτική τόσο-όσο και προτίμησε να το κάνεις μετά από λίγη διάρκεια φιλιού και όχι από την αρχή.

6.    Το σωστό φιλί πάει μαζί με χέρια


Όταν φιλάς,  μπορεί να φιλάς στο στόμα, αλλά ουσιαστικά όλο το σώμα συμμετέχει. Γι’αυτό και μην είσαι σαν αγγούρι την ώρα που φιλάς. Πιάσε με τα χέρια σου το πρόσωπό του, πάρτον αγκαλιά και τέλος πάντων, χρησιμοποίησε τα χέρια σου…

7.    Βρες το σωστό timing


Μην πιάσεις να τον φιλήσεις τον άνθρωπο όταν δεν το θέλει, δεν είναι έτοιμος ή δεν είναι σωστές οι περιστάσεις. Καλό είναι να είστε μόνοι, να έχετε νιώσει άνετα ο ένας με τον άλλον και μετά να κάνεις την κίνηση – καλύτερα βέβαια να την κάνει αυτός, αλλά λέμε τώρα.

7 παράξενα πράγματα που δεν ήξερες για το φιλί.

8.    Μίλα παράλληλα


Επίσης είναι πολύ σέξι το να σε φιλάει και να του ψιθυρίζεις διάφορα… Πρόσεξε μην του κάνεις ολόκληρη επιστημονική ανάλυση και καταντήσει γελοίο.