Βρίσκεστε σε εκείνο το αμήχανο σημείο του φλερτ  που όλο πάει να γίνει η κίνηση για κάτι πιο άμεσο (ένα φιλί, μια αγκαλιά), αλλά ακόμη... δεν; Να τι πρέπει να κάνεις για να του δώσεις το... πράσινο φως!

Κοίτα τον βαθιά μέσα στα μάτια

Look into His Eyes

Τα μάτια σου μπορούν να πουν όλα όσα διστάζεις να ξεστομίσεις. Το κόλπο; Κοίταξε τα μάτια του, μετά κατεύθυνε το βλέμμα προς τα χείλη του και ανέβασέ το ξανά στα μάτια. Bingo!

Τράβηξε την προσοχή στα χείλη σου

Do It Yourself

Κάνοντάς τον να κοιτάξει το στόμα σου, είναι πιθανό να του μπουν ιδέες και να σε φιλήσει. Δοκίμασε να τα γλείψεις ή να βάλεις lip balm.

Δίαβασε κι εδώ τα 10 είδη φιλιών που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις να δίνεις...

Πες του ότι θέλεις να σε φιλήσει

Sit Shoulder to Shoulder

Δεν είναι κακό να είσαι ειλικρινής. Ούτε να ζητάς αυτό που θέλεις. Σίγουρα θα γοητευτεί από την αυτοπεποίθησή σου. Επιπλέον, εάν το πρόβλημα είναι το διστάζει να σε φιλήσει γιατί δεν ξέρει αν θα ανταποκριθεί, θα τον βγάλεις κι από τη δύσκολη θέση.

Χάιδεψέ τον στο πρόσωπο

Caress His Face

Ακούμπησε απαλά τα χέρια σου στα μάγουλά του και τράβηξε ελαφρώς το πρόσωπό του προς το μέρος σου. Θα το πιάσει το υπονοούμενο, δεν θα το πιάσει;

Δες κι εδώ τα 20 είδη φιλιού που αξίζει να δοκιμάσεις...

Γείρε προς το μέρος του

Compliment Him

Αν ο σκοπός είναι να φιληθείτε, σίγουρα δεν θα μπορέσει να γίνει εάν βρίσκεστε σε απόσταση. Άρχισε να πλησιάζεις λίγο λίγο προς τον μέρος του, ώστε να καταλάβει τι έχεις στο μυαλό σου.

Άγγιξε το μηρό του

Touch His Thighs

Κάντο να φανεί αυθόρμητο, π.χ. ακούμπησε το πόδι του καθώς γελάς με ένα αστείο του. Αυτή η κίνηση θα βάλει πιο πονηρές σκέψεις στο μυαλό του.

Πες του ένα κοπλιμέντο

Make Flirty Comments

Συχνά τα αγόρια μπορεί να δείχνουν πιο δυναμικά, αλλά έχουν μεγαλύτερη ανασφάλεια από εμάς. Πες του κάτι για το πόσο σέξι τον βρίσκεις, ώστε να καταλάβει ότι δεν σε ελκύει και να πάρει μπρος.

Κάνε ένα «βρώμικο» αστείο

Make a Dirty Joke

Βρες έναν χαλαρό τρόπο να βάλεις το σεξ στην κουβέντα. Εάν τον κάνεις να αρχίσει να σκέφτεται το σεξ, η συνέχεια είναι δεδομένη!

Χρησιμοποίησε τη γλώσσα του σώματος

Have Open Body Language

Μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά στο στήθος σου και μην κοιτάζεις κάτω. Αυτές οι κινήσεις θα τον κάνουν να πιστεύεις ότι βαρέθηκες, οπότε δύσκολα θα δοκιμάσει να σε φιλήσει.

Φίλα τον εσύ

Linger after a Hug

Εάν περιμένεις να κάνει την πρώτη κίνηση, μπορεί και να περιμένεις αιώνες. Εάν έχεις δοκιμάσει τα προηγούμενα και εξακολουθεί να μην παίρνει το μήνυμα, ε, φίλα τον εσύ! Αμάν πια!!!

 

Διάβασε κι εδώ 3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το πρώτο σου φιλί....