Το ήξερες εσύ ότι υπάρχουν τόσα είδη φιλιού; Μήπως είναι η ώρα να τα δοκιμάσεις όλα για να καταλήξεις στο ποια είναι τα αγαπημένα σου; Καλά, ευκαιρία έψαχνες κι εσύ. Ξεκίνα να δοκιμάζεις αυτά λοιπόν:

1. Το γνωστό french kiss. Το πιο διάσημο, αυτό που προτιμούν οι ταινίες για το happy end τους. Αν τον θέλεις τόσο πολύ, αυτό το φιλί θα σε κάνει να δεις πολύχρωμες πεταλούδες, συννεφάκια, αστεράκια, ελεφαντάκια να χορεύουν στον αέρα.

2. Το πεταχτό ή αλλιώς το φιλί της τεμπέλας. Η' το φιλί φοράω-κραγιόν-όχι-πολλά-πολλά. Γλυκούλι και ρομαντικό, εδώ επιλέγεις αν θα φιλήσεις το πάνω ή το κάτω χείλος. 

3. Το φιλί της πεταλούδας. Ανατριχιαστικό, αλλά εσένα μπορεί να σου αρέσει - γούστα είναι αυτά - οπότε στο προτείνω, σ' αυτή την περίπτωση πλησιάζεις τόσο κοντά στο πρόσωπο του άλλου που ακουμπούν οι βλεφαρίδες σας.

4. Το φιλί του Spiderman. Ναι μωρέ, του γνωστού. Και έτσι έρχονται κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στο φιλί σας!

5. Το φιλί ''I just wanna breathe real love''. Και αυτό το έχουμε αντιγράψει από ταινία γιατί μόνο εκεί υπάρχουν αυτά τα δημιουργικά, άντε και σε μια σχέση γύρω στον 2ο με 3ο μήνα το πολύ. Εδώ τι κάνουμε; Εισπνέουμε και εκπνέουμε στο στόμα του άλλου ενώ ακουμπάμε χείλη - ε ρε τι σου κάνει ο έρωτας!

6. To φιλί διαρκείας. Βγαίνει και σε εισιτήριο, γάλα και τα σχετικά. Εδώ φιλιέστε σα να μην υπάρχει αύριο, αλλά υπάρχει, για να φιληθείτε και πάλι έτσι!

7. Το φιλί σου μου λέει πολλά. Γιατί με φιλάς στο αυτί αρχικά και ακούω τα πάντα, λαοθάλασσα γυναικών (εγώ και οι φίλες μου δηλαδή) συμφωνούμε ότι πρόκειται για το ωραιότερο και με διαφορά.

8. Το φιλί στο μάγουλο μην το σνομπάρεις. Μπορεί να αποδειχτεί το καλύτερο του είδους αν γίνει με τέχνη, πάθος, έρωτα και αγάπη.

9. Το φιλί στο μέτωπο είναι γλυκό, τελεία και παύλα! Δείχνει φροντίδα, τρυφερότητα, αγάπη και πόσο σε προσέχει. Πως γίνεται να μη σ' αρέσει;

10. Το φιλί το δαιμονισμένο, το άγριο, το επικίνδυνο. Τι εννοείς του τραυμάτισες τη γλώσσα;

 

fcking-kissess:

My blog will make you horny (;

Αυτά τα φιλιά θέλουν προσοχή και στρατηγική,δεν είναι και για χόρταση.