Η καθημερινότητα σου είναι γεμάτη υποχρεώσεις, το έχουμε καταλάβει αυτό. Δεν έχεις χρόνο για να διαλέξεις καν με τη ησυχία σου τι θα βάλεις ή πως θα κάνεις τα μαλλιά σου, πόσο μάλλον πως ακριβώς θα βαφτείς. Για το λόγο αυτό σου προτείνω μερικές ιδέες για ένα γρήγορο μακιγιάζ που ταιριάζει σε διάφορες στιγμές της ημέρας σου και σου γλιτώνει αρκετό χρόνο. Ποιό είναι το βασικό μυστικό; Να επικεντρωθείς σε ένα μονάχα σημείο στο πρόσωπο σου (θες μάτια; θες χείλια; θες μάγουλα;) και να τραβήξεις εκεί τα βλέμματα.

Λαμπερά μάτια. Εδώ προτείνω ένα pop color για το μακιγιάζ των ματιών σου  - κατά προτίμηση αντίθετο με το χρώμα τους. Αν έχεις μπλε μάτια, βάλε πορτοκαλί σκιά. Αν έχεις πράσινα, προτίμησε μια μωβ. Αν πάλι έχεις καφέ, προτίμησε κίτρινη σκιά χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα χείλη σου ας είναι nude.

Σκουρόχρωμα χείλη. Χρησιμοποίησε ένα ματ σκουρόχρωμο κραγιόν, σε περίπτωση που δε θέλεις να ανανεώνεις το makeup σου όλη τη μέρα. Βάλε ένα διακριτικό blush για να μη σε κάνει χλωμή το έντονο κραγιόν και είσαι έτοιμη να βγεις.

αλλά και highlighted μάτια. Ένα λευκό eyeliner αρκεί για να δείχνει τα μάτια σου μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά. Ξεκίνα από την εσωτερική γωνία και πήγαινε το eyeliner τόσο στο κάτω όσο και στο πάνω μέρος του ματιού. Tip: Δε χρειάζεται να είναι ξεκάθαρο το που ακριβώς τελειώνει η γραμμή, μπορεί να ξεθωριάζει κάπως σταδιακά.

Matchy - Matchy μαλλιά και μάτια. Γιατί να μην κάνεις ένα smokey makeup με ένα χρώμα που να ταιριάζει στα μαλλιά σου; Ξανθιά, κοκκινομάλλα ή καστανή, μπορείς να παίξεις με τις ασορτί αποχρώσεις και να πετύχεις ένα αρκετά ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Κραγιόν που λαμπυρίζει. Ακόμη κι αν δεν είναι ματ, δε σημαίνει ότι θα σου πάρει μια αιωνιότητα για να το τελειοποιήσεις. Ένα κραγιόν σε έντονη και παιχνιδιάρικη απόχρωση είναι ακριβώς ό,τι πρέπει για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

xx