Τα παπούτσια που θα φορέσεις με κάθε outfit είναι τόσο ισχυρά που μπορούν να ανεβάσουν το στιλ σου ή να το ρίξουν στα πατώματα και να το κάνουν χίλια κομμάτια. Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να συνέλθουμε από το περσινό σοκ, αφού τα slide shoes είναι σταθερά στο προσκήνιο και ετοιμαζόμαστε να δούμε ακόμη περισσότερες φτέρνες να σουλατσάρουν κι αυτή τη χρονιά. Μ' ένα συνδυασμό από τα shoe trends του 2015 και μερικά καινούρια που φέρνει μαζί του το 2016, ορίστε τα νέα παπουτσοtrends οργανωμένα και νοικοκυρεμένα:

Flat Slides - γιατί Άγιε μου Βαλεντίνε, γιατί; Δε μου αρέσουν καθόλου μα καθόλου, αλλά οφείλω να σε ενημερώσω και γι'αυτό το trend. Επίσης, σιχαίνομαι το κλαπ κλαπ που θα ακούγεται κάθε φορά που περπατάς, αλλά αν σου αρέσει εσένα, ο λόγος μου μάλλον είναι περιττός. Τουλάχιστον, περιμένω να έχεις σούπερ περιποιημένες φτέρνες όταν με το καλό τα φορέσεις!

Heeled Mules - συνεχίζω να φρικάρω σιωπηλά. Τα 90's κάνουν comeback και θα δεις chunky τακούνια ή και γόβες στιλέτο να κυκλοφορούν αρκετά ανάμεσα μας. Συνδύασε τα ιδανικά με το αγαπημένο σου τζιν ή το casual φόρεμα σου.

Peep - Toe μποτάκια. Θα το καταλάβω αν μου πεις ότι είσαι τρελά ερωτευμένη με τα χαμηλά σου μποτάκια, όμως η νέα μεγάλη τάση θέλει τα δαχτυλάκια σου έξω, το πεντικιούρ σου τέλειο, αλλά και τη φτέρνα έξω και περιποιημένη. Αν πω ότι πεθαίνω μ' αυτό το παπούτσι, μάλλον ψέματα θα πω.

Λευκά sneakers - και κάπου εδώ αρχίζω και συνέρχομαι. Ορίστε, αυτό είναι παπούτσι! Ευκολοφόρετο, άνετο και κυρίως με τη φτέρνα μέσα. Τόλμησε να κάνεις συνδυασμούς και φόρεσε τα τόσο με casual όσο και με πιο formal ρούχα. Με τζιν, φούστα ή φόρεμα, η επιλογή δική σου.

Οτιδήποτε με κρόσσια. Τα αγαπάμε πολύ και τα κοτσάρουμε όπου μπορούν να ταιριάξουν. Στην προκειμένη περίπτωση, κάνουν το παπούτσι θηλυκό και ταυτόχρονα girly, εξίσου ιδανικό για πιο επίσημες καταστάσεις, με το αγαπημένο σου φόρεμα ή το boyfriend's τζιν σου.

Lace - Up Pumps. Αυτό μάλιστα! Βάλτο με μια pencil φούστα και φτιάξε ένα τέλειο outfit για πολλές και διαφορετικές (κυρίως όμως formal) περιστάσεις. 

Ηeeled Mary Janes. Ποιά λέγονται έτσι; Αυτά που είναι κλειστά (πάλι καλά), ένα λεπτό κομμάτι δέρμα τα κρατάει σταθερά στο πόδι σου και το τακούνι ανήκει στην κατηγορία του chunky ή αλλιώς, του χοντροκομμένου. Συνδύασε τα με pencil φούστα ή ζιπ κιλότ και κάνε τη διαφορά στο office preppy look σου.

Kitten Heels. Αν δεν αντέχεις το ψηλό τακούνι, φέτος είναι η χρονιά σου. Θα τα χαλάσουμε λίγο στο slide στιλ, αλλά δε γίνεται να τα έχουμε όλα δικά μας πια. Φοριούνται παντού!

Πλατφόρμες (αγαπημένες). Έκαναν την εμφάνιση τους ένα χρόνο πριν και τα καλά νέα είναι ότι θα μπορέσεις να τις φορέσεις με άνεση κι αυτοπεποίθηση κι αυτή τη χρονιά. Μπορεί να τις έχουν 5 στις 2 γυναίκες, αλλά αν σκεφτείς πόσο άνετες είναι, ξεχνάς τα πάντα. Λευκή σόλα φορ έβερ (την καθαρίζουμε όμως που και που,έτσι;) !

Οτιδήποτε με pom poms. Το πιο αγαπημένο μου trend με διαφορά! Αυτά τα τέλεια πέδιλα θα μας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές μας βόλτες και τις διακοπές του '16. Δίνουν χρώμα, δίνουν στιλ, συνδυάζονται με άπειρα χρώματα, σε πολλές περιστάσεις, κολλάνε τέλεια με το καλοκαιρινό σου μαύρισμα, είναι τόσο casual όσο και formal - φυσικά και μπορείς να βγεις για ποτό μ' αυτά.

xx