Το ένα trend διαδέχεται το άλλο και σε δουλειά να βρισκόμαστε. Το καινούριο makeup trend των ημερών ονομάζεται kitten eye και προβλέπουμε ότι θα (πολυ)φορεθεί στις φετινές γιορτές. Ακόμη κι αν δεν ακολουθείς πιστά τα trends σε ρούχα και μακιγιάζ, δώσε λίγη προσοχή γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ταιριάξει γάντι με το στιλ και το outfit σου.

Τί ακριβώς είναι αυτό το νέο makeup trend; Όπως άλλωστε καταλαβαίνουμε κι από την ονομασία του, ο σκοπός μας σ' αυτή την περίπτωση είναι να πετύχουμε το μάτι της γάτας, αλλά σε μια πιο αθώα και λιγότερο αγριεμένη εκδοχή - αντί για γάτα, κάτι σαν γατάκι δηλαδή. Ειδικά εσύ που τρελαίνεσαι να τραβάς αρκετά τη γραμμή του eyeliner δημιουργώντας μια ευθεία που κοντεύει να φτάσει στο φρύδι σου, θα το λατρέψεις αυτό το trend. Λες και φτιάχτηκε για σένα!

Πώς το καταφέρνουμε; Αρχικά, πρέπει να επενδύσεις σ' ένα καλό eyeliner υγρής μορφής. Αφού το περάσεις κανονικότατα στο μάτι σου, έπειτα ξεκίνα να τραβάς από τη μέση του ματιού και μετά, λεπτές αλλά έντονες γραμμές. Το θέμα είναι να τις επιμηκύνεις με σκοπό να δημιουργηθεί μια έντονη γραμμή σχεδόν παράλληλη με το φρύδι σου. Στο τέλος, μην ξεχάσεις να δώσεις στην έντονη γραμμή που έχει σχηματιστεί, μια μικρή ώθηση προς τα πάνω, έτσι ώστε να αποκτήσει μια μικρή καμπύλη. Να, κάπως έτσι:

Πού να πας με το kitten eye; Όπου τραβάει η καρδιά σου (σχεδόν)! Αρκεί να μην κάνεις τέτοια εμφάνιση στο σχολείο ή στο φροντιστήριο. Γενικότερα θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις σε πάρτι ή στην έξοδο για ποτό. Εξαρτάται πάντα φυσικά από την περίσταση, αλλά ενδέχεται κιόλας να ταιριάξει με το πρωινό σου look.