Ανεξάρτητα από το πόσο σημαντική είναι η μόδα για σένα, η ντουλάπα σου είναι οργανωμένη κατά ένα τρόπο που έχει πολλά να πει για το πως βλέπεις τα πράγματα καθώς και για το χαρακτήρα σου. Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς ή της καινούριας σεζόν είναι πάντα μια καλή αφορμή για ξεκαθάρισμα, οργάνωση και διαμόρφωση της ντουλάπας σου μ' ένα πιο πρακτικό τρόπο. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, μπορούμε πλέον να αντλήσουμε αρκετές πληροφορίες για ένα άτομο ανάλογα με την οργάνωση της ντουλάπας του. 

Διάβασε με προσοχή τα παρακάτω και μάντεψε σε ποιά κατηγορία ανήκεις:

1. Έχεις άπειρα ρούχα και ταυτόχρονα τίποτα να φορέσεις. Ζεις για να ψωνίζεις, πολλές φορές και κομμάτια που δε σου αρέσουν 100% ή που δεν ξέρεις καν πώς θα μπορούσες να τα συνδυάζεις. Δεν ψωνίζεις σοφά, αλλά ψωνίζεις πολύ. Ξοδεύεις τα χρήματα σου χωρίς να το πολυσκεφτείς, με αποτέλεσμα να έχεις πολύ πράγμα στην ντουλάπα σου, αλλά όχι πολλές επιλογές για το πάρτι ή την έξοδο. Δεν πετάς τίποτα γιατί πιστεύεις ότι κάποια στιγμή θα το χρειαστείς, ενώ οι εκπτώσεις και οι προσφορές είναι το καλύτερο σου.

2. Οργανώνεις τα ρούχα σου ανάλογα με το χρώμα τους. Οργανωμένη και δημιουργική προσωπικότητα, ενώ δίνεις αρκετή βάση στην εμφάνιση και στην περιποίηση του εαυτού σου. Θα κρίνεις κάποιον από την εμφάνιση κι από μια πρώτη ματιά, γιατί κατά τη γνώμη σου η πρώτη εικόνα του άλλου είναι συνήθως ενδεικτική.

3. Δεν κρεμάς καν τα ρούχα σου, βρίσκονται όλα στο πάτωμα. Ανοργάνωτη ντουλάπα, ανοργάνωτη τσάντα, ανοργάνωτη ζωή. Μπορεί να είσαι τρομερά απασχολημένη ή απλά εντελώς ακατάσταση. Κάπως έτσι κάνεις άπειρη ώρα για να βρεις ό,τι θέλεις, άσε που όταν τελικά το ψαρέψεις κάτω από το κρεβάτι σου, χρειάζεται φρεσκάρισμα (με αποτέλεσμα πάντα να αργείς στα ραντεβού σου).

4. Κρατάς τα κουτιά των παπουτσιών - λες και πρόκειται να ανοίξεις το δικό σου μαγαζί. Είσαι πολύ οργανωμένη, αγοράζεις λίγα και καλά, προτιμάς να παίρνεις ποιοτικά προϊόντα παρά φτηνά. Για σένα το shopping έχει άλλη αξία, σε ανεβάζει πάρα πολύ και σου δίνει αυτοπεποίθηση. Πιστεύω πως κρατώντας τα κουτιά από κάθε αγορά παπουτσιού, προσπαθείς να κρατάς ζωντανά στη μνήμη σου τα συναισθήματα που ένιωσες κατά την κάθε αγορά.

5. Οργανώνεις την ντουλάπα σου ανάλογα με το είδους του ρούχου - οι φούστες μαζί, τα παντελόνια μαζί, τα μπλουζάκια μαζί. Προσπαθείς με κάθε τρόπο να μειώσεις το στρες σου και μάλλον τα καταφέρνεις αρκετά καλά. Έτσι, εντοπίζεις πιο εύκολα τα κομμάτια που χρειάζεσαι, αν και τα περισσότερα είναι απλά, ώστε να μπορούν να συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους. Είσαι προσγειωμένο κορίτσι και πρακτικό.

6. Αλλάζεις την ντουλάπα σου κάθε σεζόν - αυστηρά πράγματα, ούτε μισό χειμερινό δεν αφήνεις μέσα στο καλοκαίρι. Είσαι οργανωμένη από κάθε άποψη σε κάθε πλευρά της ζωής σου. Είσαι, επίσης, αρκετά αισιόδοξη για το μέλλον και πάντα συνεπής.

xx