Οκ, 20 κομμάτια δεν ακούγονται και λίγα... Κι όμως, επειδή το πιο πιθανό είναι να διαθέτεις ήδη τα περισσότερα από αυτά, θα διαπιστώσεις ότι τελικά δεν χρειάζεται να καταξοδευτείς για να έχεις τέλειο στυλ στη σχολή! Να λοιπόν αυτά ακριβώς που χρειάζεσαι:

1. Ντένιμ πουκάμισο

Είναι το ρούχο με τα περισσότερα πρόσωπα! Το φοράς σαν top, σαν πανωφόρι το φθινόπωρο και την άνοιξη, ανοιχτό πάνω από σέξι μπλουζάκια, κλειστό... όπως θέλεις!

2. Δερμάτινα μποτάκια

Το ιδανικό παπούτσια για κάθε μέρα, το φθινόπωρο και το χειμώνα. 

3. Αθλητικά παπούτσια τύπου Keds, Stan Smith ή Converse

Προσθέτουν ακριβώς αυτό το sporty ύφος που χρειάζονται μερικές φορές τα "σοβαρά" ρούχα σου. Και είναι και σούπερ άνετα. Κάνε κλικ εδώ για να δεις πώς θα φορέσεις τα Keds σου όπως η Taylor Swift!

4. Ένα καλό κολάν

Κι όταν λέμε "καλό" εννούμε, προς Θεού, ΟΧΙ ΔΙΑΦΑΝΟ!!! Ο γενικός κανόνας για το κολάν είναι όσο πιο πυκνό, τόσο πιο καλό.

5. Ένα κλασικό κοστούμι

Ταιριάζει σε όλες, σε κάνει να δείχνεις περισσότερο "σοβαρή" και αξιόπιστη και είναι το κίνητρο που (ίσως) χρειάζεσαι για να αποφασίσεις κάποια στιγμή να αποφοιτήσεις για να ακολουθήσεις την καριέρα των ονείρων σου!

6. Ένα μαύρο skinny τζιν

Με ό,τι κι αν το συνδυάσεις, σίγουρα θα είσαι κομψή!

7. Ένα εντυπωσιακό φουλάρι

Δίνει αέρα στην εμφάνισή σου και είναι απαραίτητο για τις μέρες που καθώς ετοιμάζεσαι για τη σχολή διαπιστώνεις ότι έχεις ένα κατακόκκινο σημάδι από την προηγούμενη "καυτή' βραδιά στο λαιμό. Δες εδώ κι άλλους τρόπος να καλύψεις επαγγελματικά μια πιπιλιά!

8. Ένα oversized κολιέ

Το προσθέτεις πάνω από ένα απλό λευκό T-shirt και κάνει τη διαφορά σε όλη την εμφάνισή σου! Διάβασε κι εδώ κι άλλους τρόπους να τα φορέσεις!

9. Μπότες με χαμηλό τακούνι

Θα τις φορέσεις όλο το χειμώνα, ιδιαίτερα εάν χρειάζεται να περπατήσεις αρκετά για να πας στη σχολή σου. Θα τις συνδυάσεις με το κολάν και το μαύρο skinny τζιν που λέγαμε (βλ. παραπάνω)...

10. Μια tote bag

Σκέψου μόνο πόσα έχεις να κουβαλήσεις: κινητό, tablet. φορτιστές, το τσαντάκι με τα καλλυντικά σου, πορτοφόλι, ένα πιο βραδινό μπλουζάκι για την περίπτωση που βγεις κατευθείαν μετά, χαμηλά παπούτσια για να πας στο μετρό, ένα μικρό σνακ... Πρόσεχε μόνο το αυχενικό σου!

11. Ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες γόβες 

Δεν χρειάζεσαι εξήγηση, σωστά;

12. Ένα μικρό μαύρο φόρεμα

Ε, μεγάλη κοπέλα είσαι πια, δεν πιστεύω να μη σου έχει μιλήσει κανείς για τη χρησιμότητα ενός LBD;

13. Ένα τζιν παντελόνι

Skinny ή baggy, αλλά οπωσδήποτε με σκισίματα, θα το φορέσεις τόσο με τα μποτάκια όσο και με τα σέξι τακούνια σου. Για να το κάνεις απολύτως "φετινό" κόψε το τελείωμα λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο!

14. Ρούχα για το γυμναστήριο

Δεν πιστεύω να μην έχεις σκοπό να ξεκινήσεις γυμναστική ούτε φέτος!!!!!! Ούτε να το σκέφτεσαι. Θα πας στο γυμναστήριο γιατί εκεί θα κάνεις καλές γνωριμίες και επιπλέον θα διατηρήσεις το σώμα σου σε τέλεια φόρμα και θα σε βοηθήσει να αποφορτίζεσαι από την πίεση που ίσως νιώσεις σε περιόδους γεμάτες στρες, όπως η εξεταστική. Α, αν θέλεις μερικές ακόμα ιδέες για το πού θα βρεις τον άντρα που θα αλλάξει τη ζωή σου, κάνε κλικ εδώ...

15. Ένα ελαφρύ πανωφόρι

Ιδανικό για τις μέρες που δεν κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη, δηλαδή για τις περισσότερες ημέρες (και νύχτες) του χρόνου. Μπορείς να επιλέξεις όποιο ταιριάζει περισσότερο στο στυκ σου, αλλά αν θέλεις να είσαι εντελώς μέσα στη μόδα, θα πρέπει να πάρεις ένα από σουέντ. 

16. Ένα καπέλο

Όχι μόνο είναι πάρα πολύ στη μόδα, αλλά επιπλέον θα σου δώσει την πιο βολική λύση τις ημέρες που ξυπνάς και τα μαλλιά δεν στρώνουν με τίποτα!

17. Ένα σακάκι

Ταιριάζει με πολλά διαφορετικά στυλ και θα το φορέσεις κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εάν μάλιστα είναι βελούδινο και σε έντονο χρώμα, είναι ό,τι πιο hot φέτος!

18. Ένα ρολόι

Δεν θέλεις να ξέρεις πόση ώρα έχεις ελεύθερη μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο μάθημα; Ή σε πόση ώρα τελειώνει; Ή, κυρίως, πόσο έχεις αργήσει ήδη στο ραντεβού σου με εκείνον; Διάλεξε ένα λεπτό ρολόι που είναι πολύ στη μόδα και θα σου δείχνει την ώρα με τον πιο θηλυκό τρόπο! Διάβασε περισσότερα εδώ...

19. Ένα oversized πουλόβερ

Μαλακό και ζεστό, είναι τέλειο για τις κρύες μέρες, αλλά και για εκείνες που το μόνο που θέλεις είναι να νιώθεις άνετα!

20. Ένα χρωματιστό παντελόνι

Νησάφι πια με τα μαύρα, τα μπλε και τα τζιν. Η ζωή θέλει χρώμα! Βάλε λίγο στην γκαρνταρόμπα σου!