Θα έχεις ακούσει από τους γονείς σου ή τους παππούδες σου διάφορα μυστικά και tips που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να έχεις μια επιτυχημένη σχέση. Η γιαγιά σου άντεξε όλες τις αναποδιές του παππού σου και γι' αυτό έκλεισαν 60 χρόνια παντρεμένοι τις προάλλες, ενώ η μαμά σου σου έδωσε ευχή και κατάρα: μην πέσετε ποτέ για ύπνο μαλωμένοι, να λύνετε τα προβλήματα σας από πριν. Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να απομυθοποιήσουμε αυτές τις συμβουλές (σόρυ μαμά και γιαγιά) και να βγάλουμε 7 άγχη από το κεφάλι μας.

7 Relationship Myths That Need to Go Out the Window

1. ''Πρέπει να μάθεις να αγαπάς τα μειονεκτήματα του αγοριού σου''. Κάτσε ρε φίλε, γιατί να το κάνω αυτό; Υπερβολή να πεις ότι τα αγαπάς, να τα ανεχτείς ναι, να τα συνηθίσεις ναι. να τα κάνεις στην άκρη ναι. Όχι και να τα αγαπήσεις!

2. ''Ποτέ μην πάτε για ύπνο τσακωμένοι''. Αλλά τι να γίνει; Να μαλώνεις μέχρι το πρωί μέχρι να βγει κάποια άκρη; Και εσύ χρειάζεται χρόνο για να ηρεμήσεις και αυτός. Το πρωί μπορεί να σας έχουν περάσει τα πάντα και να μη θυμάστε καν τι έγινε το προηγούμενο βράδυ.

7 Relationship Myths That Need to Go Out the Window

3. ''Οι καλές σχέσεις δε χρειάζονται προσπάθεια''. Όχι, διαφωνώ. Όλες οι σχέσεις χρειάζονται προσπάθεια σε κάποια φάση τους, εκτός αν είναι κάτι free και δε σας νοιάζει ιδιαίτερα. Διαφορετικά, η προσπάθεια είναι σταθερά μέσα στο παιχνίδι, άλλοτε πιο έντονα κι άλλοτε πιο χαλαρά.

4. ''Αν ξενερώσεις, πρέπει να χωρίσεις το επόμενο λεπτό''. Α μπα, γιατί; Αποκλείεται να περνάς μια φάση και μετά να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου; Όπου φυσιολογικά εννοώ κλασικά να τον κοιτάς και να λιώνεις και να σου λείπει 1' αφού χωριστείτε.

7 Relationship Myths That Need to Go Out the Window

5. ''Πρέπει να κάνετε σεξ Χ φορές την εβδομάδα''. Σιγά μη βάλεις και υπενθύμιση. Μην ακούς τι σου λένε οι φίλες σου, σε κάτι τέτοια θέματα δε χωράνε πρέπει - ό,τι σας βγει. Φυσικά αν κάνετε αποχή κανένα μήνα, να το κοιτάξετε παιδιά μου.

7 Relationship Myths That Need to Go Out the Window

6. ''Πρέπει να ξέρει πάντα πως νιώθεις και τι θέλεις από εκείνον''. Ναι φυσικά, αν τα έχεις φτιάξει με κάποιον σούπερ ήρωα. Γλώσσα δεν έχεις να μιλήσεις; Μπορεί να σε έχει μάθει αλλά μην απαιτείς από κάποιον να μαντεύει τι σκέφτεσαι κάθε στιγμή. Μάθε να εκφράζεσαι, φιλενάδα!

7. ''Κακό σημάδι ο τσακωμός, σημαίνει ότι δεν ταιριάζετε''. Αν ήταν έτσι, δε θα είχαμε στεριώσει με άνθρωπο. Πολύ λογικό να μαλώσεις μαζί του, να τα βρείτε, να μαλώσετε ξανά και να τα βρείτε για χιλιοστή φορά. Πόσο βαρετές θα ήταν οι σχέσεις αμα ήμασταν ολόιδιοι!

xx