Ολα ωραία και καλά με το σεξ, λίγο υπερεκτιμημένο είναι μόνο αν σκεφτείς πόσα σημεία και τέρατα έχουμε ακούσει κατά καιρούς. Πιστεύεις ότι θα είναι η καλύτερη εμπειρία της ζωής σου, ότι θα σου αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία, ότι θα νιώσεις συναισθήματα που προέρχονται από άλλο σύμπαν. Γενικά, αυτό το τελευταίο παίζει και να συμβεί, σπάνια όμως στην πρώτη σου φορά, που το πιο πιθανό είναι να αποδειχθεί πολύ αμήχανη, άβολη και περίεργη.

rach

1. Θα προσπαθήσεις να ξεσηκώσεις πράγματα από ταινίες ή που σου έχουν πει οι φίλες σου. Θα αποτύχεις, αλλά δεν πειράζει.

sexy2

2. Θα ντραπείς αρκετά τουλάχιστον σε κάποια φάση, είτε όταν βγάζεις μια άναρθρη κραυγή είτε όταν είσαι όπως σε γέννησε η μαμά σου. Θα συμβεί.

sexy1

3. Υπάρχουν πιθανότητες να το απολαύσεις, αλλά προβλέπω ότι θα σε επηρεάσει το άγχος σου για να αγγίξετε την τελειότητα. Αν το δεις λίγο πιο χαλαρά, μπορεί να σωθεί η στιγμή.

sexy7

4. Το να έχεις οργασμό είναι ευπρόσδεκτο, αλλά δεν είναι κι αυτονόητο. Μπορεί να μη φτάσεις σ' αυτό το σημείο την πρώτη φορά, ίσως ούτε και τη δεύτερη.

sexy0

5. Δε θα εκτιμηθεί αν ξαφνικά γίνεις πολύ άγρια ή γυναίκα-αράχνη, μιλάμε για την πρώτη σου φορά, δεν είσαι σε οντισιόν για αισθησιακή ταινία.

sexy11

6. Ούτε να είσαι πολύ σιωπηλή είναι πολύ ωραίο, μπορεί το παιδί να νομίζει ότι βαριέσαι ή ότι δεν περνάς καλά και να κομπλάρει.

sexy10

7. Το μυστικό είναι να είσαι ο εαυτός σου, ξέχνα όλες τις συμβουλές που έχεις ακούσει. Μην νομίζεις ότι παριστάνοντας κάποια έμπειρη θα κερδίσεις κάτι.

emmastone-noononono

8. Μπορεί να δεις λίγο αίμα μετά την πράξη, μη φρικάρεις γιατί είναι απολύτως φυσιολογικό. 

sexy9

9. Μην ντραπείς να μιλήσεις και να ζητήσεις πράγματα που θες ή να αποφύγεις ευγενικά όσα δε θες. Μίλα!

Καλή τύχη!