Βρίσκεσαι αυτό τον καιρό σε μια ελεύθερη σχέση. Είτε περνάς καλά μαζί του, είτε όχι, πολλές φορές αναρωτιέσαι γιατί κατέληξε η φάση μεταξύ σας να είναι πιο χαλαρή, πιο ελεύθερη, λιγότερο δεσμευτική. 

Οι λόγοι είναι απλοί –και σίγουρα είναι κάποιοι από τους παρακάτω:

1.    Ξεκίνησε έτσι

Εάν η σχέση ξεκινάει με μόνο σεξ ή τέλος πάντων δεν αρχίζει με σοβαρές βλέψεις του στυλ «εάν ταιριάξουμε, να είμαστε μαζί στο μέλλον», τότε είναι λίγο δύσκολο να γίνει «σοβαρή» στην πορεία. Θες επειδή έτσι έχετε συνηθίσει, θες επειδή εκείνος έχει βολευτεί, θες επειδή δεν ξέρετε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον, παρά μόνο στο σεξ, όπως και να έχει, δεν το βλέπω να γίνεται νορμάλ σχέση.

Σε λέει μωρό του και άλλα πολλά και νομίζεις πως είστε μαζί; Think twice!

2.    Δεν ξέρατε (ή δεν ξέρετε ακόμα) τι θέλετε ακριβώς

Είστε φίλοι;Κάνετε πλάκα; Είστε μαζί; Εάν είστε λίγο ανώριμοι συναισθηματικά και δεν ξέρετε τι θέλετε ακριβώς, είναι λογικό μια γνωριμία να μην καταλήγει σε κάτι σοβαρό, αλλά σε κάτι περιστασιακό, κι αυτό γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζει ή δεν γνωρίζεις τι θέλετε από τον άλλον.

Δες εδώ 15 φράσεις που χρησιμοποιεί ένα αγόρι για να σου δείξει ότι ΔΕΝ ενδιαφέρεται!

3.    Μια σοβαρή σχέση δεν ήταν προτεραιότητα για εσάς

Δουλειά, σπουδές, απόσταση, οικογενειακά. Μερικά από αυτά τα θέματα, ίσως είναι πιο σημαντικά για αυτόν ή για εσένα –και όχι τόσο μια σταθερή, σοβαρή σχέση, γι’αυτό και οι δυο σας καταλήξατε να είστε πιο… χαλαροί μεταξύ σας. 

Ποιοι είναι οι 10 πιο συνηθισμένοι λόγοι που τελειώνει μια σχέση;


4.    Είχατε ανοιχτούς λογαριασμούς με πρώην


Εάν η φάση ξεκίνησε –ή συνεχίζει να είναι – πιο complicated, και μπλέκονται πρώην, τότε πως περιμένεις να γίνει η σχέση σοβαρή;

Τα έχεις με παντρεμένο; Να, τί να περιμένεις!

5.    Απλά, δεν σε γουστάρει τόσο


Δική μου άποψη –με εξαιρέσεις φυσικά- είναι ότι η απόσταση, οι πρώην, οι δουλειές δεν έχουν καμία απολύτως σημασία για έναν άντρα που σε γουστάρει πραγματικά. Εάν σε γουστάρει φουλ, σε θέλει μόνο για την πάρτη του, κόβει σχέσεις με πρώην, ξέρει τι θέλει από εσένα, και μια σοβαρή σχέση γίνεται για αυτόν προτεραιότητα.