Δεν θα μιλήσουμε για το «ηθικό» και το «ανήθικο» κομμάτι αυτού του θέματος. Άλλωστε, το ζήτημα της ηθικής είναι κάτι πολύ σχετικό και υποκειμενικό. Εσύ θα κρίνεις τι «σου πάει» στον χαρακτήρα σου και φυσικά, εάν αξίζει όλο αυτό. 

Πάντως, είτε είσαι ήδη σε σχέση με κάποιον που είναι παντρεμένος, είτε σκέφτεσαι να είσαι, πρέπει να περιμένεις τα παρακάτω (που σε ποσοστό 90% βγαίνουν αληθινά, εκτός εάν είσαι η εξαίρεση!):

1.    Μην περιμένεις να αφήσει τη γυναίκα του


Οι περισσότεροι άντρες, για να πείσουν μια κοπέλα να υπερβεί τον εαυτό της και να κάνει κάτι μαζί τους, ή το κρύβουν ή λένε «δεν είμαστε πολύ καλά με την γυναίκα μου, είμαστε σε διάσταση» κτλ. Δεν πρόκειται να σου πει «είμαι τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα μου, τι τέλεια που περνάμε». Οπότε, μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να αφήσει το σπίτι του, την οικογένειά του, τα παιδιά του, επειδή εσείς ζείτε έναν τρελό έρωτα. Όσο και να σε γουστάρει, του είναι τρομερό δύσκολο να «ξεβολευτεί» από την καθημερινότητά του.

Δες εδώ τα 7 πράγματα που οι άντρες υποκρινόνται στη σχέση.

2.    Μην έχεις ελπίδες για μια «φυσιολογική» σχέση


Δεν θα μπορείς να τον βλέπεις όποτε θέλεις, να πηγαίνετε ταξίδια μαζί –ή έστω πολλά ταξίδια μαζί-, να σε παρουσιάζει στους δικούς του ανθρώπους, και γενικά, να είστε ένα κανονικό ζευγάρι. Θα είστε «κρυμμένοι» και εσύ θα είσαι πάντα το τρίτο πρόσωπο.

Δες εδώ 10 καλά που σου συμβαίνουν όταν τα έχεις με (πολύύύ) μεγαλύτερό σου.

3.    Πολύ πιθανόν, να δημιουργηθούν εντάσεις και καβγάδες


Λόγω όλων αυτών των προβλημάτων –και των άλλων που θα διαβάσεις παρακάτω- το συννεφάκι στο οποίο είχες ανέβει από  τον έρωτα, αρχίζει να διαλύεται. Τα βλέπεις πιο καθαρά –ή και πιο υπερβολικά- τα πράγματα, με αποτέλεσμα να ξεκινούν οι καβγάδες, οι ανασφάλειες, οι εντάσεις και τα κλάματα.

Δες εδώ 6 σημάδια ότι πρέπει να αρχίσεις να τρέχεις μακριά του όσο είναι νωρίς.

4.    Οι δικοί σου άνθρωποι θα το κατακρίνουν


Όχι επειδή απαραίτητα είναι κάτι το «κακό» -άλλωστε αυτοί που κατακρίνουν, μπορεί να είναι πιο ανήθικοι από εσένα-, αλλά επειδή έτσι είναι οι άνθρωποι. Δυστυχώς, όσο κι αν σε αγαπούν, είτε βαθιά μέσα τους, είτε και μπροστά στα μούτρα σου, θα σου πουν ότι αυτό που έχεις δεν είναι σωστό.

Δες εδώ 5 πληροφορίες για τη σχέση σου που ΔΕΝ πρέπει να μοιράζεσαι ούτε με την κολλητή σου.

5.    Ίσως νιώσεις τύψεις


Κι έτσι το μετανιώσεις. Είναι διαφορετικό το να λες «μου αρέσει» και άλλο το να αποφασίζεις να μπεις σε μια σχέση που ο άλλος είναι παντρεμένος. Μπορεί να νιώθεις τύψεις, όχι επειδή «χαλάς το ζευγάρι» -το ζευγάρι είναι ήδη «χαλασμένο» για να καταφέρεις να μπεις εσύ ανάμεσά τους- αλλά, επειδή, τελοσπάντων, δεν είσαι εσύ για αυτά. 

Και τώρα που το ξανασκέφτεσαι, αξίζει;